Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: „Celor din USR le oferim șansa să se reonorabilizeze“
WhatsApp
Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat, la Antena 3, că PNL le oferă șansa celor din USR PLUS să „se reonorabilizeze“ și să se întoarcă la guvernare, chiar dacă au făcut alianță cu AUR.
rares bogdan declaratii vila lac

”Celor din USR le oferim șansa să se reonorabilizeze, adică după ce au făcut alianța cu AUR, după ce au părăsit guvernarea, înainte cu câteva săptămâni de a începe școlile, ceea ce dovedește destul de multă iresponsabilitate, dacă nu și imaturitate.

Noi le oferim șansa să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar pot să se întoarcă pe 3-4 ministere și să-și continue munca pentru cetățeni. Nu le mai dăm 5 (n.r. - ministere), vă spun cu siguranță.

(...) În momentul când fugi și abandonezi, în momentul în care cresc prețurile la energie, trebuie să semnezi PNRR-ul, vine Ursula vod der Layen, președinta Comisie, începe școala pentru 3,4 milioane de copii și tu fugi de la guvernare și te porți iresponsabil.

(...) Pentru greșeala pe care au făcut-o și pentru neajunsurile pe care le-au creat și pentru criza politică pe careau generat-o, e normal să resimtă lucrurile astea și să vină să plătească”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel