Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan a răbufnit după promovarea lui Laurențiu Cazan, coordonatorul jandarmilor, din 10 august: "E un atentat! Ar trebui să zacă în puşcărie! O ruşine că s-a întâmplat aşa ceva!"
WhatsApp
Rareş Bogdan a răbufnit după ce Laurențiu Cazan, ofițerul care a coordonat intervenția brutală a jandarmilor la protestul din Piață Victoriei, din 10 august, a fost numit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova (IJJ Prahova).

"Structurile defecte ale MAI, care nu au înțeles că trebuie să fie în slujba cetățeanului și nu a unor grupuri de interese sau a unor persoane care au coordonat opresiunea îngrozitoare împotriva oamenilor cinstiți, corecți, care au ieșit pentru a stopa abuzurile din România pe 10 august, au profitat de acest vid, între plecarea unui ministru și venirea unui alt ministru și au încercat să facă o chestiune extrem de gravă. Este un atentat la tot ce înseamnă o Românie democrată și Europeană.

Domnul Cazan ar trebui să zacă în pușcărie, ar trebui să fie în momentul ăsta cel puțin în cercetare sau în judecată, în dosarul de pe masa unor judecători care să îi analizeze acțiunea de pe 10 august atunci când peste 100.000 de oameni au fost gazați, 850 de oameni au depus plângeri, mii de oameni au fost bătuți, au fost hărțuiți iar România a trăit un moment extrem de critic cum nu a mai văzut de la mineriade.

Este problema justiției din România care a fost susținută de acei oameni și de noi ceilalți, a milioane de români. Cred că ar trebui să înțeleagă că atunci când am ieșit în stradă pentru independența justiției și pentru ca niciun factor politic să nu pună presiune, am ieșit pentru ca judecătorii și procurorii să își facă treaba, nu să protejeze infractori precum Cazan, Sindile, Cucoș sau Fantoma Albă, Paraschiv. Este un gust amar la sfârșit de an. O rușine că s-a întâmplat așa ceva", a declarat Rareş Bogdan, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel