Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan: "România este copilul rău al Europei care dă din picioare și se scălâmbăie la Bruxelles"
WhatsApp
Rareș Bogdan a declarat că România este condusă de un partid care refuză democrația și normele europene. Foarte mulți români aleg să plece din țară, exact ca în Siria, a declarat Rareș Bogdan. 

"A apărut un nou copil rău al Europei care dă din picioare și care face orice altceva. Se scălâmbăie la Bruxelles, la Strasbourg, cu gândul că pot să plece din Europa. E vorba de România. "

Rareș Bogdan spune că România este condusă de "un PSD care nu înțelege normele democratice, care refuză democrația, care refuză normele europene. Un PSD care a devenit extrem de periculos pentru țara sa și pentru cetățeni. "

Acesta a mai spus despre România că este "o țară în care cetățenii pleacă pe capete, în care exodul este asemeni Siriei care suferă un război crunt. Este a doua țară exportatoare de forță de muncă și materie cenușie din lume, după Siria. "

Chiar dacă trăim în secolul 21, foarte multe școli au toaletele în curte. Astfel, cei mici, fie iarnă sau vară sunt nevoiți să meargă până în curte, în loc să aibă un grup sanitar în școală. 

"O Românie în care 2.600 de școli au toaletele în curte, rușinea Europei. Unde dacă intri sănătos în spitale ai toate șansele să te îmbolnăvești chiar dacă își însoțești părinții sau bunicii. (...) Unde prețul la utilități este la fel de mare ca în statele cele mai scumpe din Occidentul Europei. "

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel