Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raluca Turcan, cadou neașteptat de la un pensionar: „Credeam că nu o să vă opriţi să vorbiţi cu mine”
WhatsApp
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a primit, vineri, un cadou din partea unui pensionar, care a așteptat-o în fața prefecturii din Botoșani ca să își spună oful. După ce l-a ascultat, în semn de recunoștință, bătrânul i-a dăruit o ciocolată.
Raluca Turcan, pensionar Botoșani

„Vă mulţumesc foarte mult că m-aţi ascultat. Credeam că nu o să vă opriţi să vorbiţi cu mine”, a spus Ioan Viorel Ungureanu, penionarul de 77 de ani, căruia i-au dat lacrimile în timp ce îi povestea ministrului problemele sale. 

Raluca Turcan a făcut copii după documentele prezentate de pensionar și a promis că se va implica în rezolvarea problemei acestuia. Bătrânul beneficiază de o pensie de stat de 1.900 de lei și de o indemnizație de persoană cu handicap de 300 de lei. 

La finalul discuției, bătrânul a scos din buzunar o ciocolată şi i-a oferit-o Ralucăi Turcan. Surprinsă de gest, ministrul Muncii a vrut să îi restituie ciocolata, însă pensionarul a refuzat.

Mai mult, Raluca Turcan s-a arătat îngrijorată de starea de sănătate a bărbatului și a vrut să se asigure în mai multe rânduri că acestuia nu i se poate face rău, mai ales că pensionarul a folosit un laringofon pentru a vorbi, un dispozitiv medical utilizat de pacienții care au avut operații de îndepărtare a corzilor vocale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel