Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raed Arafat, sfaturi pentru românii care vor să petreacă de Crăciun şi Revelion
WhatsApp
Raed Arafat vine cu un sfat clar pentru cei care vor să petreacă de Crăciun şi Revelion. ''Sfatul clar este respectarea regulilor şi limitarea la maxim a mobilităţii şi a contactului, mai ales cu persoanele cu care nu stăm şi nu avem contact cu ei tot timpul, purtarea măştii'', a spus secretarul de stat la Antena 3.
gov.ro

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat spune că măsurile impuse de autorităţi trebuie să fie respectate în continuare, chiar dacă se apropie sărbătorile.

"Sfatul clar este respectarea regulilor şi limitarea la maxim a mobilităţii. Avem în acest moment, diferite situaţii. Avem zone care sunt la incidenţă peste 3 la mie, avem zone între 1,5 şi 3 la mie, localităţi şi judeţe chiar. Avem zone care se află sub carantină la acest moment, localităţi care urmează să iasă, dacă coboară la un nivel satisfăcător (...) Continuăm cu măsurile care au fost impuse. Din punct de vedere al sărbătorilor care urmează, sfatul clar este respectarea regulilor şi limitarea la maxim a mobilităţii şi a contactului, mai ales cu persoanele cu care nu stăm şi nu avem contact cu ei tot timpul, purtarea măştii'', a spus Raed Arafat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel