Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raed Arafat, replică pentru Diana Şoşoacă, după acuzațiile GRAVE
WhatsApp
Raed Arafat reacţionează în cazul unor minciuni publice lansate de 'o doamnă senatoare',  privind restricţiile de Paşte şi faptul că ar fi fost 'condamnat la moarte' în ţara sa natală, declaraţii care îi aparţin Dianei Şoşoacă, fost membru AUR.
gov.ro

Şeful DSU a început prin a dezminţi un fake news potrivit căreia ar fi declarat la Digi24 că slujba de Paşte va fi mutată sau schimbată, o minciună publică ce ar fi dus la ameninţări şi denigrări la adresa sa şi a instituţiei pe care o conduce.

"Speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde și de situația epidemiologică și de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora sau că schimbăm slujba, astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii, folosindu-se de numele postului dumneavoastră, să spună că 'uite, doctorul Arafat a declarat la Digi24' și au pus și sigla. Arată cât de multă lume cu rea intenție există în jurul nostru și care încearcă să manipuleze, să mintă, să inducă informații și idei false, să vină cu narative false, lucruri cu care ne luptăm deja de ceva timp. Ei n-au obosit. Noi avem treabă și trebuie, din păcate, să dedicăm și un pic de timp să combatem aceste atacuri pe care ei le fac în continuu", a declarat Arafat, la Digi24.

 

Arafat 'condamnat la moarte': "A pornit de la o doamnă senatoare"

 

Raed Arafat a mai adus în discuţie o altă afirmaţie care a făcut vâlvă în spaţiul public, cum că ar fi 'condamnat la moarte în ţara sa natală'. Deşi nu a dat un nume, şeful DSU a precizat că aceste informaţii false au fost lansate de o 'doamnă senatoare'.

"Nu e singura minciună. Hai să luăm minciuna că 'doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă', adică nu la mine acasă în România, ci 'la el acasă' în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună.

Se trimite un mesaj care zice că 'Arafat e rudă cu Omar Hayssam și l-a ajutat să fugă din țară' - altă minciună cu care este plin internetul de ea", a mai spus Arafat la acelaşi post TV.

Însă "doamna senatoare" la care făcea referire în declaraţia sa este chiar Diana Şoşoacă, fost membru AUR, care a afirmat pe 11 martie la România TV următoarele:

"De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel