Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raed Arafat: 2021, un an greu pentru toți. Una dintre cele mai mari provocări
WhatsApp
Anul 2021 a fost unul greu pentru toți, afirmă Raed Arafat: „cu toții ne uităm la anul nou cu speranța și cu dorința ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete, să fie un an frumos, un an al succesului și al realizărilor”.

„Anul 2021 a fost unul greu pentru toți. Un an care a însemnat unele dintre cele mai mari provocări pentru fiecare dintre noi, oameni de rând, personal medical, personal din cadrul serviciilor de urgență, și nu numai! Cu toții ne uităm la anul nou cu speranța și cu dorința ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete, să fie un an frumos, un an al succesului și al realizărilor. Eu sper că anul viitor să fie și un an al înțelegerii, al înțelepciunii și al colaborării, între noi toți, pentru un viitor mai bun. Astfel de speranța nu are cum să devină realitate decât dacă înțelegem cât de mult depindem unii de ceilalți și începem să acționăm pentru binele altora și nu numai pentru binele nostru, să facem tot posibilul că fiecare pas pe care îl facem să fie unul care deschide drumul altora și care poate să ne ducă spre viață pe care întradevar ne-o dorim, nouă și urmașilor noștri”, scrie pe Facebook Raed Arafat.

Arafat mulțumește echipajelor de urgență

 

Șeful DSU le mulțumește tuturor celor care „s-au implicat și au făcut tot posibilul să fie alături de semenii lor și de cei care au nevoie de ei, fie că vorbim de medici, asistenți, infirmieri, pompieri, piloți, polițiști, jandarmi, militari și nu numai”.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din cadrul DSU, din cadrul CNCCI și întregului personal din cadrul centrelor județene de coordonare pentru întreagă activitate depusă care a însemnat și ore nedormite în scopul de a rezolva multe dintre problemele apărute pe parcursul întregului an. Va urez tuturor un an nou fericit, sănătate și multe realizări”, conchide Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel