Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Putin lipsește de la G20 din Bali „pentru că se teme să nu fie asasinat”. Analist: „Începe războiul lung”
WhatsApp
Vladimir Putin nu merge la summitul G20 din Bali pentru că se teme să nu fie asasinat, a afirmat un analist politic rus.

Serghei Markov a afirmat în mod fals că serviciile secrete din Marea Britanie, SUA sau Ucraina ar putea încerca să-l elimine pe Putin la reuniunea economiilor avansate, care va avea loc săptămâna viitoare.

De asemenea, el a emis teoria că Putin se teme să nu fie umilit, eventual prin împingere la pământ, și că nu vrea să se confrunte cu alți lideri după retragerea din Kherson, deoarece aceștia vor încerca să facă presiuni asupra sa pentru a capitula complet.

Markov se numără printre o serie de ruși proeminenți care au atacat guvernul din cauza capitulării din Kherson, după ce ministrul apărării, Serghei Șoigu, și generalul Serghei Surovikin au fost aduși aseară la televiziunea de stat pentru a o anunța.

 

Markov: „Motivele pentru care Putin nu merge la G20 sunt serioase”

 

„1) Există o mare posibilitate de tentativă de asasinare a lui Putin din partea serviciilor speciale ale SUA, Marii Britanii și Ucrainei

2) O posibilitate de situații umilitoare. De exemplu, un activist social cu dizabilități îl doboară pe Putin - ca și cum ar fi accidental - și toată presa mondială difuzează o fotografie cu o legendă "Președintele Rusiei este la pământ în patru labe".

Sunt convins că acest tip de situație este planificat de niște occidentali complet nebuni.

3) După înfrângerea de la Kherson, statutul Rusiei de mare stat este pus sub semnul întrebării. Ei vor pune presiune și vor cere o capitulare blândă.”

 

Markov: „Dacă Rusia vrea să câștige, trebuie să schimbăm economia într-un regim militar”

 

„Această decizie este deja cu șase luni întârziere. Trebuie să fim mai duri. Mai duri. Dronele, comunicațiile, rachetele și obuzele trebuie să fie produse de fabricile noastre 24/7.”

Corespondentul de război Anastasia Kashevarova - corespondent al televiziunii de stat și fost consilier al lui Viaceslav Volodin, președintele loialist al parlamentului rus - a răbufnit la 'cine și de ce' a fost predat Khersonul.

'Care a fost marele plan? Și oricum, ce înseamnă o 'Victorie' pentru noi toți? Ce ar trebui să facem? Ce rezultate trebuie să obținem? Unde ar trebui să ajungem astfel încât să fie clar - asta este, asta este Victoria? Nimeni nu știe. Cred că nu știu despre asta nici la Kremlin și nici la Ministerul Apărării', spune ea.

 

Serghei Mardan: „Începe războiul lung”

 

Serghei Mardan, analist de război pentru ziarul Komsomolskaia Pravda, a avertizat: 'Operațiunea militară specială se încheie astăzi cu retragerea din orașul rusesc Kherson. Și începe războiul lung. Credeți-mă, va fi lung'.

Alexander Khodakovsky, comandant al batalionului pro-rus Vostok format în mai 2014 în Donbas și fost comandant al forțelor speciale ucrainene Alpha, a declarat: "Știam de cel puțin două săptămâni de decizia finală privind Kherson.”, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel