Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Puneți o minge de folie de aluminiu în buzunar, mai ales în timpul iernii. Se întâmplă ceva incredibil
WhatsApp
Folia de aluminiu este unul dintre remediile pentru o problemă specială, cea a părului electric: tot ce trebuie să faci este să ții o mică minge în buzunar. Iată de ce și cum
Puneți o minge de folie de aluminiu în buzunar, mai ales în timpul iernii. Se întâmplă ceva incredibil

Aluminiul, staniolul, sau folia de aluminiu, cum vă place să o numiți, este folosită pe scară largă în bucătărie ca mijloc de protecție a alimentelor care trebuie păstrate în interiorul, dar și în afara frigiderului. Nu numai atât, bineînțeles; este folosit la coafor sau acasă de către cei care decid să-și vopsească părul folosind tehnica reflexiilor prin închiderea șuvițelor colorate în aluminiu pentru a împiedica culoarea să curgă, și este, de asemenea, utilizat pe scară largă în hobby-uri.

Truc puternic cu folie de aluminiu pentru a curăța metalul ruginit și a-i reda strălucirea

O mie de utilizări, pe scurt, și aici explicăm încă una. Este un adevărat truc care vă va permite să rezolvați o problemă neplăcută care apare punctual în timpul iernii. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o mică bilă de folie de aluminiu în buzunar.

Trucul cu mingea de folie de aluminiu în buzunar, util în timpul iernii

 

Se întâmplă însă tot timpul, mai ales în sezonul de iarnă, să te trezești cu așa-numitul păr electric sau să te "șochezi" atingând persoane sau obiecte. Ei bine, unul dintre cele mai rapide și mai simple remedii pentru această problemă enervantă este bila de aluminiu din buzunar.

Nouă trucuri cu staniolul în bucătărie. Este de nelipsit. Iată utilizările alternative pe care, cu siguranță, nu le știai

Totul este o chestiune de fizică, ați putea spune, și chiar așa este. Aerul rece din sezonul de iarnă, combinat cu folosirea hainelor sintetice, duce la acest fenomen; este suficient să vă scoateți pălăria sau eșarfa și părul vi se ridică pe cap.

Se întâmplă ceva incredibil: Nu e magie, e știință

 

Pentru a evita acest efect cauzat de electricitatea statică, trebuie să reducem frecarea care se formează între păr și hainele purtate. O modalitate rapidă și ușoară de a rezolva această problemă este utilizarea foliei de aluminiu, deoarece aluminiul, fiind un material rezistent la apă, lumină și aer, nu este supus alterărilor cauzate de electricitatea statică.

Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și câteva ore mai târziu vei avea acest rezultat! Este o idee genială!

Pur și simplu frecați folia de aluminiu peste firele de păr, astfel încât toată tensiunea statică să fie descărcată, motiv pentru care este important să faceți acest lucru pe toate lungimile. Cu toate acestea, efectul nu este de lungă durată; durează doar câteva ore, motiv pentru care trebuie să o înfășurați și să o purtați cu dumneavoastră, astfel încât să o puteți folosi atunci când este nevoie și să o frecați în păr atunci când este necesar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel