Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune spumă de ras în mașina de spălat. Un truc atât de simplu care se scapă de foarte multe probleme și bătăi de cap
WhatsApp
Este greu de imaginat viața modernă fără o mașină de spălat în casă. La urma urmei, ușurează mult munca din casă. Cu toate acestea, mașinile se pot murdări rapid. Iată un truc la îndemână, cu spumă pentru ras, pentru a face mașina de spălat rufe ca nouă.
Pune spumă de ras în mașina de spălat. Un truc atât de simplu care se scapă de foarte multe probleme și bătăi de cap

Utilizați spumă de ras pentru a vă curăța perfect mașina de spălat. Acesta este un sfat grozav care le va ajuta pe gospodine să curețe și să elimine mirosurile neplăcute din mașina dumneavoastră.

Mașina de spălat rufe este o minune a tehnologiei care ne oferă haine curate, dar care are nevoie și de îngrijire. Despre cum să curățați singur mașina de spălat cu spumă de ras, vedeți mai jos.

Utilizarea unui produs cosmetic în alte scopuri decât cele descrise în manualul de instrucțiuni poate părea ciudată. Dar sunt sigur că cititorii Știri Diaspora au văzut mai mult decât atât! Spuma de ras este un detergent minunat care poate ajuta la curățarea mașinii de spălat și la eliminarea mirosurilor neplăcute. Vedeți cu ochii voștri!

Pune spumă de ras în mașina de spălat

 


Se pare că spuma de ras este excelentă pentru curățarea mașinii de spălat. De asemenea, produsul tinde să miroasă frumos și proaspăt, cu un miros ușor.

Pentru a curăța mașina de spălat, aplicați mai întâi puțină spumă de ras pe o cârpă din microfibre. Ștergeți exteriorul și interiorul aparatului cu cârpa. Partea exterioară a aparatului este cel mai ușor de curățat: trebuie doar să ștergeți peretele frontal și ușa. În interior, trebuie să acordați o atenție deosebită geamului ușii, interiorului tamburului și manșetelor. De asemenea, nu uitați de tava pentru praf și de deschiderea tăvii. Lăsați spuma pe suprafață timp de 30 de minute.

La curățare, trebuie acordată o atenție deosebită cauciucurilor din interiorul tamburului, pereților laterali și altor părți care ar putea aduna murdărie. 

Un truc atât de simplu care se scapă de foarte multe probleme și bătăi de cap

 

Apoi puneți mașina de spălat (fără haine), selectând un ciclu complet de spălare la cea mai înaltă temperatură posibilă. După aceea, toți germenii și mirosurile neplăcute sunt distruse. Mașina de spălat va străluci de curățenie și va continua să servească cu credință timp de mulți ani.

Aceasta este partea complicată pentru gospodinele moderne. Cine ar fi crezut că spuma de ras normală ar fi la fel de eficientă ca lichidul de spălat? Întreținerea regulată și curățarea corespunzătoare vor menține acest ajutor indispensabil al dumneavoastră fără mucegai, mirosuri și calcar. Dacă vă place această idee genială, nu ezitați să o împărtășiți cu prietenii dumneavoastră.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel