Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune acest ingredient în găleata pentru mop ca să ai podele strălucitoare și parfumate. Un truc pentru toate gospodinele
WhatsApp
Când vine vorba de curățarea locuinței, ne dorim ca totul să fie strălucitor și fără bacterii. Totuși, produsele obișnuite de curățare nu ne oferă întotdeauna rezultatele pe care le așteptăm, dar putem face ca podelele noastre să strălucească fără prea mult efort și cu produse pe care le avem acasă datorită acestui amestec cu ulei pentru bebeluși pentru a șterge, curăța și parfuma podelele.
Pune acest ingredient în găleata pentru mop ca să ai podele strălucitoare și parfumate. Un truc pentru toate gospodinele

Această formulă simplă vă va lăsa podelele să arate ca noi, vă va ajuta, de asemenea, să le dezinfectați și să le parfumați fără a le face lipicioase sau opace și nici nu va trebui să cheltuiți pe produse scumpe sau toxice.

Cu siguranță acasă ai la îndemână toate ingredientele pentru această formulă super puternică, așa că încearcă și podelele tale îți vor mulțumi.

Sarea în... haine. Un truc de la experți pentru rufe impecabile. Vezi cum să folosești ingredientul din bucătăria ta și pentru îmbrăcăminte

 

Se amestecă ulei pentru bebeluși: Curăță, parfumează și dă strălucire podelelor tale

 

O să ai nevoie:

- 2 litri de apă

- 5 linguri de săpun de podea

- 4 linguri de alcool 70%

- 5 linguri de oțet alb

- 2 linguri de ulei pentru copii sau ulei esențial la alegere.

Pas cu pas:

Amestecați toate ingredientele într-o găleată, dacă nu doriți să folosiți o lingură pentru a măsura cantitățile puteți folosi capacele sticlei, fiecare capac este echivalent cu două linguri.

Se amestecă cu ajutorul unei linguri sau al unui bețișon curat.

Folosește un mop curat pentru a șterge podeaua.

Lăsați să se usuce și podelele voastre vor fi curate, luminoase și lipsite de germeni.

Aveți tigăi arse? Cu două lămâi le faceți să arate ca noi! Trucul suprem pentru oalele tale

 

Vezi și 

 

3 trucuri simple pentru a scăpa definitiv de praful din casă

 

Oricât ai curăța casa, există întotdeauna praf! Pe televizor, în colțuri, pe mobilierul din sufragerie ... Indiferent unde te uiți, în casă există întotdeauna praf. Iată 3 trucuri simple pentru a îndepărta praful din locuință.

Există 3 trucuri la îndemâna oricui pentru a putea elimina praful care se acumulează pe podele, mobilier și covoare - trei dintre cele mai frecvente. 

 

1. Frecați podeaua cu apă și oțet

Pentru a îndepărta praful din casă, există mai multe secrete. În primul rând, așezați un covor la intrare, astfel încât înainte de a intra în casă, să vă puteți curăța pantofii, care conțin de obicei nisip, praf și murdărie și care ar putea fi dus api în toată casa.

Apoi, nu uitați că trebuie să curățați de sus în jos și să aspirați, astfel încât să nu aveți niciun colț cu praf.

Apoi, frecați podeaua cu apă și oțet alb și veți putea îndepărta orice pete de praf care ar fi rămas pe podea. Dacă urmați aceste trucuri, veți menține casa curată mai mult timp. 


2. Ulei de măsline pentru mobilier din lemn

Pentru a uita de praful care se acumulează de obicei pe mobilă, este important să cunoașteți acest truc: într-un vas adăugați apă, un strop de oțet alb și câteva picături de ulei extravirgin de măsline. Uleiul va crea o peliculă prin pătrunderea în esența lemnului care va face ca raful și acarienii să alunece efectiv și să nu se lipească de mobilă.

Dacă aveți și copii care  lasă în mod regulat urme de mâini pe uși sau colțuri, puteți curăța aceste urme cu o soluție ușoară de săpun  cu apă. După aceea, uscați cu o cârpă de bumbac pentru a evita lăsarea urmelor sau fibrelor. Vei vedea cum va străluci din nou mobilierul tău, potrivit proyectos.habitissimo.es. 

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel