Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune acest ingredient din bucătărie în rezervorul de toaletă. Un truc fantastic! Notează-l chiar acum
WhatsApp
Baia este unul dintre locurile din casă cu cea mai mare concentrație de germeni, motiv pentru care este foarte important să îi acordăm o atenție deosebită atunci când curățăm.
Pune acest ingredient din bucătărie în rezervorul de toaletă. Un truc fantastic! Notează-l chiar acum

Totuși, de multe ori, oricât de greu am curăța, nu suntem în stare să obținem rezultatele pe care ni le dorim și asta se datorează murdăriei și microbilor ascunși. De aceea astăzi vă vom dezvălui beneficiile incredibile ale punerii oțetului în rezervorul de toaletă.

Amestecă scorțișoară cu zaț de cafea. Un truc ce te scapă de multe probleme

Oțetul este unul dintre cei mai buni aliați pentru curățarea locuinței, este și foarte economic și nu există nicio problemă să-l amestecați cu alți super agenți de curățare precum bicarbonatul, care oferă o mică exfoliere pentru a scăpa de toată murdăria și petele dificile, și iodul, care este un dezinfectant binecunoscut.

Când spălăm de multe ori baia ne limităm doar la vas, la scaun și la capac, dar rezervorul păstrează și el multă murdărie, rugină și bacterii care provoacă proliferarea bacteriilor care provoacă miros neplăcut și pete, de aceea de asemenea, este important să-i oferim întreținere periodică.

Nu mai arunca prosoapele vechi de baie. Cele mai bune trucuri pentru a da o nouă viață

 

Aflați despre beneficiile incredibile ale punerii oțetului în rezervorul de toaletă 

 

Când spălăm toaleta și lăsăm apa să curgă, multe microorganisme dăunătoare, care sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră, se pot răspândi în toaletă și în toată baia. Majoritatea bacteriilor de baie sunt de tip dermal, deși bacteriile patogene precum enterobacteria, e-coli, micrococcus, streptococcus, pseudomonas și corynebacterium pot prolifera și ele.

De asemenea, este important să curățați rezervorul din cauza prezenței mucegaiului și a ruginii care pot duce la riscuri de scurgeri, dar oțetul este capabil să îndepărteze rugina, trebuie doar să-l turnați în rezervor și să-l lăsați să acționeze câteva minute.

Remediu puternic din trei ingrediente pentru a vă curăța toaleta. Scapă de microbi și de mirosul neplăcut cu acest truc

Oțetul va dizolva murdăria și rugina, precum va elimina mucegaiul responsabil de mirosurile neplăcute, oferind toaletei tale strălucire și curățenie.

Trebuie doar să turnați un jet bun de oțet în rezervorul de toaletă pentru a curăța, a elimina mirosurile neplăcute și a reda culoarea băii dumneavoastră, precum și pentru a evita uzura și scurgerile periculoase.

Un truc de la bucătari pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit. Pune acest ingredient în tigaie de fiecare dată când prăjești ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel