Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Propunerea PSD la Ministerul Dezvoltării
WhatsApp
PSD are o nouă propunere pentru Ministerul Dezvoltării.

Este vorba de deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, anunță Antena 3. 

Confrom CV-ului disponibil pe site-ul Camerei Deputaților, Laura Moagher, în vârstă de 39 de ani, este deputat de Prahova din anul 2016. Este licențiată în drept și a urmat un master în „Securitate comunitară și terrorism". În ceea ce privește experiența politică, Moagher a deținut funcții precum cele de consilier judetean - Consiliul Judetean Prahova, coordonator campanie alegeri locale PSD Prahova secretar executiv PSD Prahova, vicepreședinte al Organizației Femeilor Social-Democrate.

Citește și Olguţa Vasilescu, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ: „Îmi RETRAG candidatura"

Înainte de a fi aleasă deputat în Parlamentul României, Laura Moagher a fost director al Parcului Memorial „Constantin Stere” (2012-2016) și vicepreședinte PSD și OFSD Prahova, iar după suspendarea din funcție a lui Rareș Enescu s-a ocupat și de secretariatul organizației județene. În vara anului 2016, Moagher a coordonat campania PSD pentru alegerile locale.

Reamintim că Lia Olguța Vasilescu a decis să renunțe la dorința de a ocupa postul de ministru al Dezvoltării, după ce președintele Iohannis a respins-o sistematic.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel