Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, prelungit de luni
WhatsApp
Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din Capitală va fi prelungit de luni, în contextul creșterii numărului de solicitări. Astfel, programul se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, și sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a decis, vineri, prelungirea programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, începând de luni, 20.06.2022.

„Astfel, prin ordin, Prefectul Capitalei a dispus că programul de lucru, inclusiv programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, și sâmbăta, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Decizia a fost adoptată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor care se prezintă la punctele de lucru din București ale Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte și în contextul creșterii numărului de solicitări în această perioadă”, potrivit comunicatului de presă.

Persoanele interesate de eliberarea și de înnoirea acestor documente pot, în continuare, să se programeze online pe platforma web https://epasapoarte.ro/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel