Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Procurorii vor ARESTAREA lui Leo de la Strehaia și a fiului său
WhatsApp
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Leo de la Strehaia, fiul său şi un alt bărbat pentru înşelăciune, solicitând arestarea preventivă a celor trei.

,,Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus la data de 19.7.2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de 3 persoane pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. În cuprinsul actului de inculpare s-a reţinut că, în cursul lunii iulie 2019, cele 3 persoane au indus în eroare reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, determinându-i să livreze cantitatea de 150 de aparate de climatizare, lăsându-le garanţie bilete la ordin, emise de societăţi coemrciale controlate de aceştia prin interpuşi, selectaţi din rândul persoanelor cu o situaţie material precară”, a precizat Călin Radu Bogdan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Totodată, purtătorul de cuvânt a mai precizat că cele trei persoane s-au folosit de identităţi false.

Leo de la Strehaia, împreună cu fiul său şi cu un alt bărbat, ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat după ce s-au prezentat sub identităţi false, prejudiciul în cauză fiind de 300.000 de lei, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel