Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Problemele din casă pe care le puteți rezolva doar cu un pahar de sare. Trucuri grozave și ieftine pentru gospodine
WhatsApp
Deși există deja pe piață un produs care să rezolve fiecare dintre nevoile de curățenie ale locuinței, achiziționarea lor ar fi foarte costisitoare. De aceea, vă împărtășim cele cinci probleme comune ale gospodăriei pe care le puteți rezolva doar cu un pahar de sare: ușor și foarte ieftin.
Probleme din casă pe care le puteți rezolva doar cu un pahar de sare. Trucuri grozave și ieftine pentru gospodine

Această substanță albă, cristalină, care se dizolvă în apă, este un ingredient cheie în gătit, dar și un aliat al frumuseții și al dezinfectării. Îmbunătățește aroma alimentelor și favorizează digestia, pe de altă parte, este exfoliant și are și funcție astringentă.

Cu această ocazie ne vom concentra asupra utilizărilor pe care le putem da sării atunci când vine vorba de curățare. Este capabil să degreseze, să absoarbă umiditatea și să distrugă varul care se formează pe unele dintre suprafețele casei.

Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla? Trucul pe care este bine să-l cunoști. Economisești timp și bani

 

Probleme comune de uz casnic pe care le poți rezolva doar cu un pahar de sare

 

Oricât de mult îți faci curat în casă, mai devreme sau mai târziu vei avea mirosuri neplăcute în bucătărie, baie sau chiar în dormitor și aceasta este doar una dintre ocaziile în care sarea intră în joc. Dar există multe pe care această substanță poate face pentru tine.

Îndepărtați petele negre de pe tigăi cu acest truc cu folie de aluminiu. Este incredibil cum dispar!

Desfundă chiuveta. Sarea va lua cu ea resturi alimentare, calcar și orice alt reziduu care împiedică scurgerea corectă a apei.

Curățați tacâmurile. Pentru a le reda strălucirea inițială, mai ales dacă sunt argintii sau din cupru, scufundarea lor într-o soluție de apă sărată este cea mai bună idee.

Îndepărtați petele de pe haine. Puțină sare pe petele de sânge sau de vin roșu va da o viață nouă hainelor tale. De asemenea, puteți amesteca sarea cu detergentul.

Ai tocătorul zgâriat și pătat? Fă-l ca nou cu aceste ingrediente banale. Un truc secret de la gospodine

Curățați în profunzime cuptorul. Dacă cuptorul tău cu microunde mai miroase a mâncare de săptămâna trecută, presară puțină sare și un strop de scorțișoară pe farfurie, pornește aparatul pentru câteva minute și va fi proaspăt.

Curățați geamurile. Diluarea a două linguri de sare în trei litri de apă va avea ca rezultat o soluție puternică împotriva petelor de apă dură de pe sticlă și ferestre. Trebuie să terminați curățarea cu un ziar.

Încercați aceste trucuri pentru curățarea casei și vă va fi mai ușoară viața.

Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel