Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Veste tragică: Primul cadru medical MORT din cauza coronavirusului în România
WhatsApp
Autoritățile au confirmat decesul primului cadru medical din România, provocat de COVID-19. Este vorba de o asistentă de la Spitalul Judeţean Constanţa. 

O asistentă din Spitalul Județean Constanța infectată cu COVID-19 a murit, vineri. Femeia, în vârstă de 54 de ani, s-a întors pe data 13 martie dintr-un concediu petrecut în Turcia, dar nu a revenit la serviciu, ci a intrat direct în carantină.

Femeia a fost confirmată pozitiv la COVID-19 pe 19 martie și a fost internată în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Asistenta medicală avea condiții medicale pre-existente (obezitate morbidă); bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni, conform informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Cadrul medical din Constanța este al 117 caz de deces din cauza coronavirus înregistrat în România și este primul angajat din sistemul sanitar care își pierde viața din cauza COVID-19, potrivit Mediafax.

Potrivit unui mesaj al sindicatului SANITAS Constanța, femeia era asistent medical ATI Chirurgie Cardiovasculară, la SCJU Constanța.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel