Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primarul din Bran, despre Elon Musk: ”Și dacă era mama la petrecere, puteam să trec pe lângă ea și să nu observ”
WhatsApp
Primarul comunei Bran, Cosmin Feroiu, a relatat, luni, presei, că a participat la petrecerea la care s-a spus că ar fi fost pe lista participanţilor miliardarul american Elon Musk şi actriţa Angelina Jolie, însă nu poate să confirme că aceştia s-ar fi aflat la castelul Bran deoarece toţi cei prezenţi purtau măşti sau erau pictaţi pe faţă.

Au existat indicii că la eveniment ar fi participat însuși Elon Musk - proprietarul Tesla, SpaceX si Twitter, ca și actrița Angelina Jolie - dar nimeni nu a reușit să le confirme prezența. Mai mult, MAI infirmă intrarea celor două persoane pe teritoriul României.

Primarul din Bran, despre Elon Musk: ”Și dacă era mama la petrecere, puteam să trec pe lângă ea și să nu observ”

 

Potrivit edilului brănean, petrecerea a fost una ca în filme. „Mă bucur că am putut să fiu prezent, totul a fost minunat, a fost ca într-un film, ca într-un basm, cu muzică, o petrecere ca între prieteni în adevăratul sens al cuvântului. (...) Nu a fost aşa de uşor să intri la petrecere. Am intrat, am fost duşi de cineva, pentru că au fost nişte filtre. S-a făcut pe bază de invitaţie, trebuia să te regăseşti pe o listă specială“, a afirmat Feroiu.

„Eu personal nu pot să spun că l-am văzut pe Elon Musk sau pe Angelina Jolie. Nici nu pot să spun că nu i-am văzut, pentru că cei care aveau măști pe față sau erau pictați, nu pot să știu - dacă îmi permiteți o glumă - și dacă era mama la petrecere, puteam să trec pe lângă ea și să nu observ“, a subliniat edilul.

Potrivit acestuia, datorită anvergurii evenimentului şi a “prezenţei presei în comună“, petrecerea “va fi o promovare pentru Bran, a comunităţilor învecinate şi pentru întreaga Românie cum nu s-a mai făcut până în prezent“.

Elon Musk a promis că Twitter va respecta regulile europene privind controlul conţinutului ilegal din online

 

Elon Musk a asigurat Comisia Europeană că Twitter va continua să respecte regulile europene dure privind controlul conţinutului ilegal din online după ce reţeaua de socializare a trecut în proprietatea sa, au declarat luni surse din cadrul UE.

Săptămâna trecută, Musk i-a spus comisarului european pentru piaţa internă, Thierry Breton, că intenţionează să respecte Legea privind serviciile digitale din regiune, care prevede amenzi mari pentru companii dacă acestea nu controlează conţinutul ilegal, potrivit Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel