Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preşedintele Klaus Iohannis, despre proteste: "Virusul nu dispare prin violenţă şi manifestări extremiste"
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a avut o reacţie privind protestele violente din ultimele zile şi a reiterat faptul că nu "violenţa sau manifestări extremiste" va face ca virusul să dispară. Şeful statului a anunţat că va fi accelerată campania de vaccinare în următoarele zile, când România va primi mai multe doze de vaccinuri.

"Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente.

În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată.

Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare", a declarat preşedintele Klaus Iohannis..

Şeful statului a participat la ceremonia organizată cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel