Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prepară două deserturi fabuloase pentru a fi savurate la micul dejun. Iată două rețete rapide și ușoare
WhatsApp
Dulciurile sunt perfecte în toate anotimpurile pentru a începe ziua cu energie, mai ales, dacă sunt însoțite de o ceașcă de cafea sau ceai. 
Prepară două deserturi fabuloase pentru a fi savurate la micul dejun. Iată două rețete rapide și ușoare. Sursa foto: freepik.com

Publicitate

Printre cele mai solicitate dulciuri vara le regăsim pe cele proaspete. Cu toate acestea, chiar și clasicele precum prăjiturile, budincile sau gogoșile sunt populare. Astăzi veți descoperi două rețete ușor de preparat și pline de savoare, care pot fi preparare și vara. 

Pentru a prepara cantucci, un desert tipic tradiției italiene, ai nevoie de făină, unt, ouă, zahăr, drojdie și migdale. Rețeta cere și anason care, dacă nu este apreciat, poate fi omis. Făina se cerne împreuna cu drojdia într-un bol. Se adaugă în centul făinii ouăle, zahărul și untul topit.

Este cald și nu știi ce să mănânci? Încearcă 3 preparate delicioase de vară, gata în 10 minute

Frământă un aluat neted, apoi încorporează migdalele. Aluatul se împarte în șase bucăți și se rulează în forma clasică de baghetă. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade și gătește cantucci-ul timp de aproximativ douăzeci de minute. Odată gata, scote baghetele din cuptor. După ce se răcesc, baghetele se taie felii. Poftă bună!

Cea mai ușoară înghețată din banane: ai nevoie de trei produse din cămară

Brioșe de ricotta. A doua rețetă este brioșe de ricotta cu adaos de chipsuri de ciocolată. Pentru a le pregăti, ai nevoie de ricotta, coaja de lămâie, zahăr, pesmet, ouă, fulgi de ciocolată și zahăr pudră.

Ricotta se pune într-un castron. Apoi, într-un alt recipient, amestecă gălbenușurile cu zahărul și coaja de lămâie. După ce ai obținut un amestec spumos, adaugă ricotta și amestecă. Apoi comină cu fulgii de ciocolată și pesmet. 

Sorbet de căpșuni, gata 10 minute. Vrei să mănânci ceva cu adevărat răcoritor? Încearcă această rețetă

Amestecă bine și adaugă, apoi, albușurile bătute spumă. Se încinge cuptorul la 170 de grade.

Aluatul se toarnă în formele de brioșe, unse cu unt. Formele se dau în cuptor pentru  aproximativ 20 de minute. Odată gata, broșele se decorează cu zahăr pudră. Iată cum să pregătești deserturi excelente pentru a fi savurate împreună cu familia. Poftă bună!

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 - https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

 - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel