Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Premierul Florin Cîţu, interzis în Vama Veche. Primarul PSD al localității îl trimite în „localități care își permit pâine și sare din banii publici!“
WhatsApp
Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei constănțene Limanu, din care face parte și satul Vama Veche, i-a transmis premierului Florin Cîțu, printr-un comunicat de presă, că nu e binevenit în localitatea unde a anunțat că vrea să-și petreacă o noapte.

Primarul PSD al comunei Limanu, Gheorghe Georgescu, este supărat că nu a primit banii ceruți de la Consiliul Județean, condus de PNL, partidul pe care îl reprezintă premierul Florin Cîţu.

”Cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități, premiate de managerii PNL Constanța  cu alocări financiare record!”, a scris primarul în comunicatul citat.

Replica acestuia vine după ce premierul Florin Cîțu a spus că își dorește să petreacă o noapte în Vama Veche după relaxarea totală a măsurilor restrictive.

Primarul din Limanu, puternic susținut de PSD, susține că localitatea a primit de la Consiliul Județean doar 25.000 de lei pentru proiectele locale, o sumă echivalentă cu două salarii lunare ale președintelui de CJ și denunță o ”răzbunare politică” a liberalilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel