Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prefecţii şi subprefecţii USR-PLUS, demişi prin hotărâre de guvern
WhatsApp
Prefecţii şi subprefecţii USR-PLUS au fost demişi, astăzi, prin hotarâre de guvern. Alianţa avea 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi.

42 de decizii de eliberare din funcţie a semnat premierul Florin Cîţu. El a precizat că nu se vor face noi numiri, ci subprefecţii rămaşi vor prelua aceste atribuţii. A fost prelungită, totodată, încă cu 30 de zile, starea de alertă; hotărârea adoptată nu prevede schimbări esenţiale, ci doar o extindere a valabilităţii pentru testele antigen, de la 24 la 48 de ore.

Premierul i-a cerut ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, să dispună creşterea numărului de paturi la ATI şi să ia măsurile necesare pentru impulsionarea campaniei de vaccinare.

De altfel, Florin Cîţu a mai spus că se vor face şi plăţile necesare către personalul medical din aceste centre de vaccinare, întrucât la rectificare au fost prevăzute sumele necesare. În ceea ce priveşte sesizarea făcută la Curtea Constituţională, dacă aceasta va da dreptate celor care au iniţiat acest demers, premierul a spus că va ieşi public şi va cere demisiile preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului. Atât de la Palatul Victoria. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel