Publicitate
Nu orice gospodină va putea să facă un tort perfect cu trei etaje și, cu siguranță, nu toată lumea îl poate nivela și decora corespunzător. Și, oricât de mult am dori să ne surprindem oaspeții cu îndemânarea noastră, nu toată lumea reușește să o facă mereu.
Vezi și: Cheesecake japonez sau prăjitură de "bumbac". Iese moale și pufoasă ca un nor
Cu toate acestea, după cum arată practica, un tort nu este întotdeauna dificil și scump. Nu vă fie teamă să experimentați. Faptul este că tortul fără coacere cu gelatină este o opțiune complet avantajoasă pentru ambele părți, care este pur și simplu imposibil de stricat, așa că veți reuși cu siguranță, chiar dacă pregătiți o astfel de rețetă pentru prima dată.
Cu toate acestea, înainte de a începe să gătiți, luați în considerare o nuanță foarte importantă: un tort de biscuiți fără coacere este un produs destul de fragil și nu veți putea niciodată să îl scoateți din forma solidă de coacere.
O să-ți placă și: Tort cu mere și caramel, un desert inedit și foarte delicos, Este perfect pentru a-ți impresiona musafirii
De aceea, gospodinele experimentate recomandă asamblarea unor astfel de bunătăți doar într-o tavă cu pereți detașabili. Dacă nu aveți o tavă cu inel detașabil, asamblați prăjitura în vasul în care o veți servi. Nu există o a treia opțiune, deoarece este imposibil să scoateți tortul din matriță în mod ordonat și să-l puneți pe un vas de servire.
Pentru a face această prăjitură veți avea nevoie de:
biscuiți - 400g;
unt - 200g
brânză de vaci - 600 gr;
zahăr - 200 gr;
smântână - 200 gr.
gelatină - 40 g
apă - 70 g
jeleu de prăjituri - 2 plicuri;
fructe de pădure - 500 gr.
Fărâmițați biscuiții cu un știft de rulare, o răzătoare sau un blender. Se adaugă untul topit și se amestecă masa. Se pune totul într-o formă de copt și se presează bine. Masa poate fi așezată în două feluri: cu sau fără margini. Puneți forma de tort în frigider.
Turnați apă rece peste gelatină și lăsați-o să se umfle timp de 10 minute. Se amestecă brânza de vaci cu zahărul și smântâna și se bate cu un mixer. Adăugați gelatina umflată în amestecul de cașcaval și bateți din nou. Se toarnă amestecul în formă peste biscuiți și se lasă la frigider până când se întărește. Când stratul de cașcaval s-a întărit complet, decorați tortul cu fructe de pădure.
Dizolvați gelatina pentru tort, conform instrucțiunilor, și turnați masa peste stratul de fructe de pădure. Se pune la frigider până se întărește.
Pentru preparare veți avea nevoie de:
turtă dulce - 500 gr;
smântână - 600 ml;
ciocolată - 200 gr.
zahăr - 200 gr;
vanilină - 1 pliculeț;
cireșe - 300 g.
Tăiați turta dulce pe lungime și puneți-o în forma de tort. Se bate smântâna cu zahărul și vanilia. Se unge un strat de turtă dulce cu smântână și se pune un strat de cireșe fără sâmburi.
Se întinde un nou strat de turtă dulce peste fructe de pădure și se repetă procedura. Se decorează tortul cu ciocolată topită și se lasă la frigider peste noapte.
Pentru a o prepara veți avea nevoie de:
brânză de vaci - 500 g;
unt - 100 gr;
banană - 300 gr;
biscuiți - 300 gr;
smântână - 200 gr.
ciocolată - 100 g
gelatină - 20 gr.
Pentru această prăjitură puteți folosi biscuiți întregi, fărâmițați sau rupți în bucăți mici. Se toarnă untul topit peste biscuiți, se amestecă masa și se pune într-o formă pentru tort.
Se amestecă brânza de vaci cu smântână și zahăr. Bateți amestecul cu un mixer și adăugați o banană tăiată. Radeți ciocolata sau tăiați-o în bucăți mici și amestecați-o în amestecul de cașcaval. Adăugați gelatina umflată în masă, amestecați totul și turnați stratul de cașcaval în formă. Puneți prăjitura la frigider timp de 2-3 ore.
Iată cea mai simplă prăjitură fără coacere din biscuiți și lapte condensat, care vă va fi cu siguranță pe plac.
Pentru a-l face veți avea nevoie de:
biscuiți - 400 gr;
unt - 150 gr;
lapte condensat fiert - 200 gr;
nuci - 150 gr;
ciocolată - 100 gr.
Se macină biscuiții cu o mașină de tocat carne sau se mărunțesc cu un blender. Adăugați o cutie de lapte condensat. Țineți cont de faptul că este mai bine să folosiți lapte condensat fiert pentru acest desert, deoarece laptele condensat obișnuit este prea lichid, iar prăjitura va pluti. Adăugați nucile și ciocolata tocată în amestec și amestecați din nou.
Nu bateți amestecul cu mixerul, deoarece ciocolata și nucile trebuie să se simtă în prăjitură. Frământați totul cu mâinile și puneți amestecul pe o farfurie pentru a forma un deal. Puneți prăjitura la frigider peste noapte.
Pentru a face prăjitura veți avea nevoie de:
biscuiți - 300 g;
unt - 100 gr;
iaurt - 200 ml;
brânză de vaci - 200 gr.
gelatină - 20 gr;
fructe de pădure - 300 gr.
Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu untul topit. Se pune amestecul cu lingura în inel. Se amestecă iaurtul cu brânza de vaci și gelatina umflată. Dacă folosiți iaurt dulce - este mai bine să nu adăugați zahăr. Bateți masa cu un mixer și turnați-o peste biscuiți. Se decorează prăjitura cu fructe de pădure proaspete și se lasă la frigider până se întărește.
-------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News