Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină
WhatsApp
Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină este un desert foarte gustos și aromata. Se prepara fără ouă, unt și făină. Bucurați-vă copii cu acest deliciu extrem de apetisant, căci toți îl vor îndrăgi.
prajitura visul dovleacului

Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină. Ingrediente

 300 g de dovleac ras

 1 lămâie

 250 ml de chefir

100 g de zahăr pentru aluat

 200 g de zahăr pentru sirop

 270 g de griș

 2 lingurițe praf de copt

 

 

Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină. Mod de preparare

 

Dați dovleacul prin răzătoarea mare, iar coaja de lămâie  prin răzătoarea mică. Dovleacul ras se pune într-un bol. Adăugați coaja rasă de lămâie, grișul, chefirul, 100 de grame de zahăr și praful de copt. Amestecați bine ingredientele, până obțineți un aluat omogen.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Duo Creme. Rețeta delicioasă, gata în 15 minute. Fără coacere și fără muncă migăloasă

 

Luați o fărmă de copt și turnați în ea aluatul. Dați-o la cuptorul bine preîncălzit și coaceți prăjitura până va fi gata. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Prăjitura este gata când trece testul scobitorii.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură rapidă fără coacere. Rețeta unui desert, care va deveni vedeta mesei

 

Între timp, pregătiți siropul: Amstecați într-un vas sucul de lămâie, apa și 200 de grame de zahăr. Turnați siropul peste prăjitura cpe care ați pus-o pe un platou. Se servește cu smântănă și cu o cană de ceai aromat. Poftă bună.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel