Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină. Ingrediente
300 g de dovleac ras
1 lămâie
250 ml de chefir
100 g de zahăr pentru aluat
200 g de zahăr pentru sirop
270 g de griș
2 lingurițe praf de copt
Dați dovleacul prin răzătoarea mare, iar coaja de lămâie prin răzătoarea mică. Dovleacul ras se pune într-un bol. Adăugați coaja rasă de lămâie, grișul, chefirul, 100 de grame de zahăr și praful de copt. Amestecați bine ingredientele, până obțineți un aluat omogen.
Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Duo Creme. Rețeta delicioasă, gata în 15 minute. Fără coacere și fără muncă migăloasă
Luați o fărmă de copt și turnați în ea aluatul. Dați-o la cuptorul bine preîncălzit și coaceți prăjitura până va fi gata. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Prăjitura este gata când trece testul scobitorii.
Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură rapidă fără coacere. Rețeta unui desert, care va deveni vedeta mesei
Între timp, pregătiți siropul: Amstecați într-un vas sucul de lămâie, apa și 200 de grame de zahăr. Turnați siropul peste prăjitura cpe care ați pus-o pe un platou. Se servește cu smântănă și cu o cană de ceai aromat. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News