Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie. Are doar 95 de calorii. Rețeta care te va cuceri 
WhatsApp
Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie. Iată o prăjitură cu iaurt foarte pufoasă, fără făină sau drojdie! Vă propunem azi o rețetă foarte ușoară și rapidă a unui desert extraordinar pentru textură și aromă.
Prăjitura pufoasăa fara faina si drojdie

Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie. Dacă înlocuiți zahărul din rețetă cu îndulcitorul,  veți obține un desert de doar  85 de calorii pe porție.

Citește și Pizza colorată, una dintre cele mai de succes rețete ale momentului cu ingredientele pe care le ai mereu în frigider

Ingrediente: 70 de grame de zahăr sau îndulcitor după gust, 350 grame iaurt natural, 4 ouă, o lămâie, zahăr pudră pentru decor.

Vezi și: Prăjitură din 3 ingrediente, fără zahăr. Cea mai căutată rețetă în pandemie: E mai apreciată decât celebrul Tort Napoleon

Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie, mod de preparare

 

Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Ungeți o tavă cu diametru de 20 cm cu un pic de ulei. Puteți pune la fund hârtie de copt, un pic umezită. 

Separați gălbenușurile și albușurile în două boluri. Bateți albușurile cu mixerul până obțineți o spumă lucioasă. Separat, bateți gălbenușurile cu zahărul sau îndulcitorul până obțineți un amestec ușor și pufos. Adăugați iaurtul și coaja rasă, amestecând.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Pădurea Neagră cu ciocolată și cireșe. Rețeta unui desert care te va cuceri iremediabil

 

Cu o spatulă și cu mișcări ușoare, de jos în sus, încorporați albușurile bătute spumă. Apoi transferați totul în tavă și coaceți prăjitura timp de jumătate de oră. Scoateți prăjitura din cuptor, lăsați-o să se răcească complet.  Când s-a răcit, o puteți presura cu zahăr pudră. Poftă bună!. 

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie, s-ar putea să îți placă și rețeta Tartă cu ciocolată. Rețeta desertului rapid și delicios de Dragobete

Tartă cu ciocolată. Ingrediente: 2 gălbenușuri3 linguri zahăr, 2/3 pachet unt, 1 cană și jumătate de făină albă, 200 gr ciocolată, 2 gălbenușuri, 450 gr smântână dulce. Amestecă 2 gălbenușuri cu 3 linguri zahăr și 2/3 dintr-un pachet de unt până când obții o cremă omogenă.

Compoziția se întinde pe o tavă unsă și cu unt. Ulterior, tava se dă la rece pentru 30 de minute. Pune deasupra ei o bucată de hârtie de copt și da-o la cuptorul preîncălzit la 185 de grade Celsius. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel