Pentru a prepara prăjitura Pădurea Neagră cu ciocolată aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 1 cană cireșe scurse bine
- 540 gr praf de ciocolată pentru prăjituri,
- 1 ou,
- 115 gr unt, topit,
- 1 cană fulgi de ciocolată,
- 2 ouă mari,
Dacă îți place rețeta "prăjitură Pădurea Neagră" poți citi și o rețetă foarte gustoasă de Clătite nemțești. Rețeta unui desert gata într-un sfert de oră
- 3/4 cană lapte bătut,
- 115 gr crema de brânză,
- 1 cană zahăr pudră,
- 3 linguri praf de cacao
- zahăr pudră pentru ornat.
Încinge cuptorul la 195 grade Celsius. Păstrează 1 cană din praful de ciocolată pentru prăjituri. Într-un castron, amestecă restul de praf cu 1 ou, 115 gr de brânză cremoasa și cu untul. Amestecă bine pentru omogenizare, până când compoziția se îngroașă. Toarnă apoi compoziția într-o tavă și presară fulgii. Da tavă la cuptor 15 minute.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Prăjitura Pădurea Neagră cu ciocolată, s-ar putea să îți placă și rețeta Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove. Rețeta unui desert care nu te îngrașă
Bate cu mixerul ouăle în alt castron, cu laptele bătut, crema de brânză, 1 cană de zahăr pudra și cu praful de cacao până când se omogenizează. Adaugă apoi lingură de praf de ciocolată pusă deoparte la început. Amestecă cu mixerul cam 3 minute, până când nouă compoziție s-a îngroșat.
Adaugă cireșele în tavă, acoperă-le cu noua compoziție și da la cuptor 45 de minute. Pădurea Neagră se servește cu zahăr praf pe deasupra. Poftă bună.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Prăjitura Pădurea Neagră cu ciocolată, s-ar putea să îți placă și rețeta Brioșe cu piure de cartofi și ciocolată. Rețeta unui desert inedit și delicios
Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove este o altă rețetă care pentru cei care țin la siluetă. Desertul nu necesită coacere și se prepară din ingrediente care accelerează metabolismul și grăbesc arderile.
Ciocolată de casă cu nuci și pudra de roșcove. Ingrediente: 100 g unt de cacao, 75 g miere lichidă, 200 g pudra de roșcove, 180 g nuci zdrobite, 100 ml apa caldă. Toate ingredientele se amestecă bine într-un bol, până se formează o pastă mai groasă, apoi se toarnă în diverse forme și se baga la frigider sau congelator câteva ore bune. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News