Aveți nevoie de 1 ceaşcă făină; 1/2 ceaşcă unt ;1 ceaşcă nuci tocate; 250 grame cremă de brânză; 1 ceaşcă zahăr; 250 grame frişcă; 1 plic budincă instant de ciocolată; 1 plic budincă instant de vanilie; 3 ceşti lapte.
Se încălzește cuptorul la 170 de grade. În acest timp, se unge o tavă de 20X30 centimetri cu unt sau ulei. Untul se amestecă cu făina. Adăugați nucile. Apoi se adaugă amestecul în tavă şi se întinde. Tava se dă în cuptor timp de 20 de minute, apoi compoziţia se lasă să se răcească.
Amestecați crema de brânză şi zahărul până se formează o compoziţie pufoasă. Se adaugă o ceaşcă de frişcă.
Compoziția obținută se întinde peste blat. Apoi, pregătiți budinca de vanilie şi ciocolată, pe care le preparați separat cu câte o ceaşcă şi jumătate de lapte. După ce se răcesc, se întind pe rând peste stratul de brânză. Ultimul strat este compus din frişca rămasă. Înainte de servire, prăjitura se lasă la frigider 2-3 ore.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News