Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură din spumă de lămâie. Pufoasă și umedă, cu o aromă delicioasă. Se topește în gură!
WhatsApp
Dacă ești în căutarea unei rețete ideală pentru ora ceaiului, pentru a însoți cafeaua sau pentru a gusta ceva ușor și delicios, atunci vei dori să continui să citești. În această rețetă vei învăța cum să faci prăjitură din spumă de lămâie delicioasă.
Prăjitură din spumă de lămâie. Pufoasă și umedă, cu o aromă delicioasă. Se topește în gură! FOTO: captură video YouTube @El Gourmet

Sunt pătrate pufoase și umede, cu o aromă delicioasă de lămâie pentru a te delecta cu ceaiul tău preferat, în timp ce îți inunzi casa cu această aromă rafinată. Puteți înlocui lămâia cu alte citrice precum portocala, pentru a încerca alte versiuni. Dacă nu ești un expert în bucătărie, nu-ți face griji, deoarece acest preparat este simplu, potrivit pentru cei care tocmai se aventurează în lumea rețetelor. În plus, vei vedea că este foarte economic.

Cum să faci gogoși pufoase ușor și rapid. Cea mai bună rețetă pentru aluat se află aici. Mănânci și mai vrei!

Te învățăm cum să faci prăjitură din spumă de lămâie. Să gătim!

 

Prăjitură din spumă de lămâie delicioasă - Ingrediente

 

- 1 ou

- 100 de grame de făină 

- 2 linguri suc de lămâie

- coaja de lămâie

- 50 de mililitri de lapte

- 40 de mililitri de ulei

- 60 de grame de zahăr

- 1 linguriță de praf de copt

- ¼ linguriță de bicarbonat de sodiu.

„Perne”, o plăcintă spectaculoasă din aluat de ciocolată cu umplutură de brânză de vaci. Rețeta foto pas cu pas

Pentru glazura de lămâie:

- 50 de grame de zahăr pudră

- 3 lingurițe de suc de lămâie

- 1 praf de sare.

 

Prăjitură din spumă de lămâie delicioasă - Mod de preparare

 

Pentru a începe prepararea prăjiturii din spumă de lămâie, bateți oul la temperatura camerei cu zahărul și un praf de sare timp de aproximativ 3 minute. Acest pas este esențial pentru ca prăjitura dumneavoastră să fie foarte pufoasă.

Apoi adăugați uleiul, laptele, zeama de lămâie și coaja după gust. Bateți pentru a emulsiona.

Scoateți tijele din mixer și adăugați jumătate din făină, amestecată în prealabil cu praful de copt. Se integrează cu mișcări moi învăluitoare.

Transferați preparatul într-o formă unsă și înfăinată în prealabil. Gătiți-o în cuptorul preîncălzit la 180 ºC timp de aproximativ 20 de minute până când suprafața devine ușor aurie și trece testul scobitorii.

Rezervați până se răcește pentru a o scoate din tavă și pregătiți glazura de lămâie. Pentru a face acest lucru, adăugați puțin câte puțin sucul de lămâie, în timp ce amestecați, până obțineți o consistență cremoasă care curge.

Acoperiți uniform baza, ajutându-vă cu o spatulă și rezervați-o să se răcească. Tăiați marginile pentru o uniformizare și îngrijire, apoi tăiați prăjitura la dimensiunea și forma dorite.

Ciocolată de casă, rețeta bunicii. Cu doar zece minute de muncă ai un desert nemaipomenit. Adu-ți aminte de copilărie!

Bucurați-vă de prăjitură. Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt             
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g             
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G             

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel