Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitură cu nutella și brânză, fără cuptor. Nimic mai delicios n-ai mâncat. O rețetă wow!
WhatsApp
Prăjitura cu nutella și brânză este un desert delicios, rapid de preparat. Nici nu va trebui să folosești cuptorul.
Prăjitură cu nutella și brânză, fără cuptor. Nimic mai delicios n-ai mâncat. O rețetă wow!

Nutella este o pastă dulce și cremoasă făcută pe bază de alune și cacao. Datorită aromei delicioase, a devenit un elixir în produse de patiserie. Pe lângă faptul că este industrializată în supermarketuri, se poate face acasă cu foarte puține ingrediente. De asemenea, această rețetă de prăjitură cu nutella și brânză este fără cuptor, așa că o puteți pregăti cu cei mici din casă și, în același timp, să îi încurajați în bucătărie.

Budincă de fructe sau budincă englezească, o bunătate de te lingi pe degete! Pufoasă, umedă și gata imediat

Astăzi vă vom arăta cum să faceți o prăjitură cu Nutella și brânză, rapidă și ușoară. Să gătim!

 

Prăjitură cu nutella și brânză - Ingrediente

 

- 100 de grame de fursecuri de ciocolată

- 50 de grame de unt

- 1 lingură cacao amară

- 200 de grame de Nutella

- 100 de grame de brânză tartinabilă

- 3 grame de gelatină nearomatizată

- 15 mililitri de apă

- 50 de grame de ciocolată pentru a acoperi

- 50 de mililitri de smântână grasă.

Rețeta de clătite super ușor de făcut. Și copiii pot să le gătească! Notează cele patru ingrediente

 

Prăjitură cu nutella și brânză - Mod de preparare

 

Pentru început, trebuie să măcinați fursecurile de ciocolată cu untul topit. Îl poți topi în cuptorul cu microunde sau într-o oală la foc mediu-mic. Este posibil să folosiți un robot de bucătărie pentru ca prăjiturile să fie bine fărămițate. Dacă nu îl ai, le poți măcina într-o pungă de plastic alimentară, cu ajutorul unui sucitor.

Sfat: dacă vreți să faceți această prăjitura fără gluten, trebuie să alegeți prăjiturile și ingredientele potrivite consumului dumneavoastră.

Pregătiți forma în care vreți să faceți prăjitura Nutella, căptuşind-o cu folie de plastic. Acest lucru va face mai ușor de scos când este gata. Dacă aveți forme de prăjitură detașabile, folosiți-le! Cu aceste cantități, puteți folosi forme de până la 22 de centimetri în diametru. Pentru o tigaie mai mare, puteți crește cantitatea de ingrediente. La final, țineți la frigider timp de 15 minute, în timp ce preparați umplutura.

Pentru umplerea prăjiturii cu Nutella, trebuie să amestecați cacao și brânza tartinabilă. Dacă doriți să faceți și alte versiuni ale acestui tort, puteți să vă faceți prăjitura Nutella fără coacere cu brânză mascarpone sau să înlocuiți jumătate din Nutella cu dulce de leche și brânza tartinabilă cu frișcă.

Sfat: este posibil să faceți o prăjitură Nutella și fără brânză, trebuie doar să găsiți un înlocuitor, de exemplu smântână, și astfel să puteți face un tort Nutella și cremă.

Pe de altă parte, hidratează gelatina fără aromă cu apă. Cu această cantitate de gelatină prăjitura nu va fi deloc rigidă, doar susținută și fără cocoloașe. Apoi, încălziți gelatina de 3 ori timp de 10 secunde în cuptorul cu microunde, amestecând de fiecare dată. La final, amestecați 1 lingură de umplutură cu această gelatină pentru a egaliza densitățile și apoi cu restul.

Apoi, turnați umplutura pe baza de fursecuri și unt. În cele din urmă, puneți prăjitura la frigider pentru aproximativ 2 ore.

Cand a trecut acest timp se încinge smântâna și turnați-o peste ciocolată pentru a o acoperi. Trebuie să o lăsați să se odihnească 1 minut și să amestecați pentru a le integra. Apoi, acoperiți prăjitura și răciți pentru cel puțin 30 de minute.

La final, servește-ți prăjitura cu ceea ce îți dorești cel mai mult. 

Tort de cafea cu nucă, desertul fiecărei sărbatori în familie! Rețeta care a înnebunit toate gospodinele - FOTO

 

Cu ce ​​să însoțiți prăjitura cu nutella și brânză

 

Dacă vreți să știți cu ce să însoțiți oricare dintre rețetele cu Nutella, vă recomandăm fructe proaspete precum căpșunile, afinele, care se combină foarte bine cu smântâna și ciocolata. În plus, va fi mai tentant să încorporezi fructe, cu toate beneficiile pe care acest lucru le implică pentru sănătatea dumneavoastră.

În ceea ce privesc infuziile, cafeaua este cu siguranță un aliat al ciocolatei, așa că este recomandarea numărul unu pentru acest tort.

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt              
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g              
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G              

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel