Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta unui dulce rapid și ieftin. Secretul gospodinelor pentru un aluat pufos. Ingrediente pentru aluat
Citește și Cornulețe fragede cu unt și rahat, fără praf de copt. Se topesc în gură
350 grame făină
75 grame zahăr
1 pachețel praf de copt
6 linguri lapte
75 grame ulei
1 praf sare
150 grame brânză proaspătă
1 ou.
Vezi și: Mannik, rețeta tradițională a tortului din griș, un deliciu simplu și rapid: Se topește în gură!
Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta unui dulce rapid și ieftin. Secretul gospodinelor pentru un aluat pufos. Ingrediente pentru umplutură:
1 kg brânză proaspătă de vaci
2 conserve (a câte 310 g )mandarine
1 pachețel glazură de tort
150 g zahăr
2 pachețele zahăr vanilat
unt
120 ml ulei
4 ouă
Cuptorul electric se încălzește în prealabil la 180 de grade (Gaz: treapta 3, aer recirculat: 160 °C). Făina și praful de copt se strecoară într-un castron, se adaugă brânza de vaci, oul, laptele, uleiul, zahărul și sarea și totul se frământă până se obține un aluat neted.
Pentru umplutură, se separă ouăle, se strecoară mandarinele și se colectează sucul. Se bat gălbenușurile și se amestecă cu brânza de vaci, zahărul vanilat, zahărul și uleiul. Albușurile se bat spumă și se încorporează.
citeste si: Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta unui dulce rapid și ieftin. Secretul gospodinelor pentru un aluat pufos, s-ar putea să îți placă și rețeta Chec cu fructe confiate. Rețeta unui desert, care se prepară rapid și te cucerește de la prima bucățică
Se întinde aluatul, se așază într-o tavă unsă cu grăsime, se unge cu amestecul de brânză și se pun deasupra mandarine. Se coace în cuptor aprox. 35-40 de minute (Cuptor electric și cu gaz: 180 de grade/treapta 3, aer recirculat 160 grade) și apoi se lasă să se răcească.
citeste si: Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta unui dulce rapid și ieftin. Secretul gospodinelor pentru un aluat pufos, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină
Glazura de tort se prepară cu sucul de mandarine conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se distribuie uniform pe prăjitură.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News