Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prahova: Nouă focare de Covid-19, active în județ. Au murit 134 de oameni
WhatsApp
Nouă focare de Covid-19 sunt active, miercuri, în județul Prahova, cu un total de 218 persoane infectate.
O femeie de 72 de ani a suferit arsuri de gradul II şi III în încercarea de a stinge un incendiu de vegetaţie Foto ILUSTRATIV

Cele mai multe focare active sunt înregistrate în centre medico-sociale.

„Conform DSP Prahova, în prezent, 9 focare sunt declarate active, cu un total de 218 persoane. Trei sunt la agenți economici, unul în cadrul unui department al unei instituții publice, patru la centre medico-sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte (două dintre ele sunt în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două sunt private) și unul la un centru de plasament minori (în subordinea DGASPC)”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, în județ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 65 de noi cazuri de îmbolnăvire.

De la începutul epidemiei și până în prezent, în Prahova, 3.899 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 134 au murit.

Prefectura Prahova precizează că numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 290 de paturi sunt ocupate. La ATI, toate cele 20 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. „Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este, momentan, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice”, se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel