Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Portalul 11.11.22: Energia care vă va permite să vă manifestați dorințele cu viteza luminii
WhatsApp
Energia acestui portal este impregnată de vibrația numerelor maestre 11 și 22, ceea ce face din această zi momentul ideal pentru a lansa în univers tot ceea ce ne dorim să realizăm.
Portalul 11.11.22: Energia care vă va permite să vă manifestați dorințele cu viteza luminii

După energia pe care ne-a oferit-o Eclipsa de Lună, universul ne mai aduce un cadou portalul cuantic 11.11.22, un cerc magic care amplifică vibrația umbririi satelitului natural al Pământului.

Acest portal va avea loc în anotimpul Scorpionului, cel mai sexual semn, a cărui energie este una dintre cele mai puternice pentru manifestare. Această poartă energetică va fi deschisă timp de 11 zile și vă va fi disponibilă pentru a vă transforma visele în realitate și pentru a vă crea propria realitate.

Energia acestei porți este impregnată de vibrația numerelor maestre 11 și 22.

Momentul ideal de a cere Divinității ceea ce ne dorim

 

În numerologie, 11 este considerat un număr maestru, un număr foarte special care este legat de percepție, empatie, magie și abundență. Numărul 22 este legat de armonie, echilibru și relații.

Acest număr ne aduce forță, putere mentală, putere fizică și capacitatea de a ne deschide conștiința, ceea ce facilitează separarea dintre vechea și noua versiune a noastră, evaluarea personală a resurselor de care avem nevoie pentru a ne gestiona mai bine economia și înțelegerea a ceea ce trebuie să lăsăm deoparte și ceea ce ne face să fim stăpâni pe propriul destin.

Această zi este momentul ideal pentru a lansa în univers tot ceea ce ne dorim să realizăm, este momentul perfect pentru a cere abundență, iubire, pace și fericire.

Portalul 11.11.22: Energia care vă va permite să vă manifestați dorințele cu viteza luminii

 

Portalul din 11.11.22 va face ca dorințele noastre să se materializeze cu viteza luminii, energia sa puternică va face ca dorințele voastre să devină realitate, trebuie doar să vă concentrați toată puterea și să vă focalizați asupra lor pentru a le face să se împlinească.

De aceea, data de 11.11 este atât de importantă, deoarece deschide acest puternic portal energetic care sincronizează și reunește lumea terestră cu cea eterică.

Pe lângă materializare, această energie ne oferă ocazia de a ne revizui și de a fi conștienți de modul în care ne percepem pe noi înșine, deoarece 11 este o oglindă și ne arată cum este lumea noastră interioară prin intermediul oamenilor din jurul nostru, care ne reflectă rănile, relațiile și ceea ce avem nevoie să vindecăm.

Numerele maestre 11 și 22

 

În timp ce 22 aduce lumii noastre acea energie transformatoare care ne ajută să facem pasul spre materializarea și aterizarea tuturor ideilor noastre.

În numerologie, numerele maestre (11, 22 și 33) se remarcă printre celelalte pentru că au o vibrație specială, legată de evoluție, de sensul vieții și de misiunea în această lume.

Lucrul acestor numere este de a decodifica o realitate pe care o credem unică și de a trezi conștiința pentru a primi informații pentru a înțelege viața.

Cunoașterea sferei lor de cuprindere ne va permite să ne trezim scopurile de viață, ceea ce ne va conduce la succes din punct de vedere energetic și spiritual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel