Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ponta, replică după ce Dăncilă l-a EXCLUS de la guvenare: "Mi-a fost de ajuns să vorbesc o jumătate de oră cu ea..."
WhatsApp
Victor Ponta îi dă replica premierului, după ce Viorica Dăncilă a anunțat că formațiunea Pro România nu va fi acceptată în viitoarea formulă guvernamentală. 

„Cu doamna Dăncilă nu. Mi-a fost de ajuns să vorbesc o jumătate de oră cu ea şi m-am decis imediat: NU, niciodată! Pe mine m-a convins că nu înţelege absolut nimic şi nici nu va învăţa nimic câtă vreme are lângă ea oameni care-i spun că-l va bate pe Iohannis la alegeri", a afirmat preşedintele Pro România, luni seară, la postul TVR.

Întrebat dacă va vota în Parlament restructurarea guvernamentală, Victor Ponta a răspuns: "Nu. Să vină cu restructurarea. Tocmai am zis să-i schimbe pe toţi miniștri".

Premierul Viorica Dăncilă exclude o viitoare colaborare cu Pro România, formațiunea condusă de Victor Ponta, în alcătuirea unui viitor guvern. 

"De fapt a fost dat un vot în Comitetul Executiv Naţional conform căruia Pro România nu trebuie să intre la guvernare. (...) Ne bucurăm dacă parlamentari de la Pro România susţin Guvernul. Guvernul are nevoie de stabilitate", a subliniat premierul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel