Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PNL revine asupra deciziei de susținere a lui Florin Cîțu pentru funcția de premier: „Doar dacă se conturează o majoritate“
WhatsApp
Liberalii au revenit vineri în privința nominalizării pentru funcția de premier. Florin Cîțu este varianta PNL doar dacă se conturează o majoritate parlamentară. În caz contrar, PNL nu se va prezenta cu o propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni.
PNL nu îl susține pe Dacian Cioloș în funcția de premier

„Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național de azi, că în eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în eventualitatea în care nu se conturează o majoritate, decizia conducerii PNL este aceea de a nu se prezenta cu o propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni.

Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, de joi seara, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.

Decizia a fost luată în unanimitate.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de președintele României este formată din președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel