Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Plăcinte cu brânză de vaci și lămâie. Probabil cele mai delicioase, gata în doi timpi și trei mișcări - FOTO
WhatsApp
Plăcinte delicate, parfumate cu brânză de vaci și umplutură de lămâie, coapte foarte repede din foietaj gata preparat. Acesta este un produs de patiserie grozav pentru ceai sau un răsfăț pentru oaspeții neaștepți.
Plăcinte cu brânză de vaci și lămâie. Probabil cele mai delicioase, gata în doi timpi și trei mișcări - FOTO capturi video YouTube @AsaulInna

Plăcinte cu brânză de vaci și lămâie - Ingrediente

 

- aluat foietaj cu drojdie (congelat) - 500 de grame

- brânză de vaci (orice conținut de grăsime) - 200 de grame

- zahăr - 2 linguri

- zahăr vanilat - 1 linguriță

- coaja de la jumătate de lămâie

- ou - 1 bucată

- făină- 1-2 linguri

- zahăr pudră pentru decor (opțional) - după gust.

Plăcintă „Coroana de Crăciun”. Un deliciu gata imediat. Salvează rețeta pentru masa de sărbători

 

Plăcinte cu brânză de vaci și lămâie - Mod de preparare

 

Pregătiți ingredientele pentru rețeta plăcintelor cu brânză de vaci și umplutură de lămâie. Dezghețați aluatul foietaj la temperatura camerei.

Brânza de vaci se amestecă cu zahărul și zahărul vanilat până devine ca un piure. Spargeți oul într-un castron și bateți cu o furculiță. Se toarnă jumătate din oul bătut în amestecul de brânză de vaci și se amestecă bine până se omogenizează.

Scoateți coaja de la lămâie, adăugați-o în masa de brânză, amestecați.

Porniți cuptorul și preîncălziți la 200 de grade.

Stropiți masa cu puțină făină. Întindeți aluatul foietaj și rulați-l într-un strat. Tăiați apoi stratul de aluat în pătrate cu latura de aproximativ 10 cm. Pune o lingură de umplutură de brânză de vaci și lămâie în centrul pătratului. Conectați colțurile opuse ale pătratului peste umplutură. Pentru ca plăcinta să nu se lipească, aluatul poate fi uns cu un ou.

2. -imagine fara descriere- (placinte-cu-branza-de-vaci-si-lamaie--probabil-cele-mai-delicioase--gata-in-doi-timpi-si-trei-miscari---foto-2.jpg)

Conectați cele două colțuri rămase ale pătratului pentru a face un plic de aluat cu umplutură în interior. Așa formați toate plăcintele.

Plăcintă cu lămâie la pahar, fără cuptor. N-ai mai mâncat așa bunătate. Rețeta pas cu pas și trucuri ca să îți iasă perfectă

Tapetați o tavă de copt cu pergament. Puneți plăcintele pe el la distanță unul de celălalt. Ungeți cu oul rămas și puneți la cuptorul preîncălzit. Coaceți plăcintele cu brânză de vaci aproximativ zece minute.

Scoateți plăcintele din cuptor, răciți puțin și serviți. Puteți stropi cu zahăr pudră înainte de servire.

3. -imagine fara descriere- (placinte-cu-branza-de-vaci-si-lamaie--probabil-cele-mai-delicioase--gata-in-doi-timpi-si-trei-miscari---foto-3.jpg)

Bucură-te de masa ta! Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt     
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g     
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G     

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel