2-3 cartofi
500 g mezeluri
150 g caşcaval
200 ml smântână
8 ouă
ceapă
ardei gras
sare, piper
unt pentru uns tava
Prima dată curățați cartofii pe care îi tăiați în felii subțiri și le puneți în apă rece.
Mezelurile se toacă mărunt. Totodată tăiați ceapa Julien, iar ardeii felii.
Tava o ungeți cu unt apoi așezați un strat de cartofi. Peste stratul de cartofi puneți un strat de mezeluri, ceapă și ardei. Presărați cașcaval ras și repetați straturile: cartofi, mezeluri, ceapă, ardei, cașcaval ras, iar ultimul strat să fie tot din cartofi.
Amestecați ouăle ca pentru omletă, adăugați smântână, sare şi piper.
Compoziţia turnați-o în tavă şi mai radeți caşcavalul rămas.
Se încinge cuptorul la 180 de grade Celsius, băgați tava în cuptor și e gata când cașcavalul e rumen deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News