Citește și Rețeta Bretzel, covrigi bavarezi: Trucul pentru a avea acea crustă tare și aurie
3 ouă
120 de grame de ciocolată albă
120 de grame de cremă de brânză
Separă gălbenușurile de albuș. Păstrați albușul într-un recipient acoperit cu folie alimentară la frigider.
Puneți ciocolata albă într-o oală și topiți-o pe bain marie.
Adăugați și cremă de brânză, amestecând continuu.
Se pun și gălbenușurile și se amestecă până se încorporează toate ingredientele.
Bați albușul pe care l-ai pus deoparte apoi pui peste compoziția deja pregătită.
Într-o tavă puneți hârtie de copt și turnați amestecul. Așezați-l pe o tavă cu apă fierbinte.
Dați cuptorul la 170 ° C timp de 15 minute. După acest timp, reduceți temperatura cuptorului la 160 ° și lăsați-l încă 15 minute. În cele din urmă, opriți cuptorul fără a scoate plăcinta. Lasă-l încă 15 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News