Pilaful cu cârnați, desigur, seamănă puțin cu preparatul original cu carne de oaie, dar în zilele în care nu doriți să petreceți mult timp gătind sau nu aveți toate produsele acasă, această rețetă este la îndemână.
Ingrediente:
orez - 300 grame,
ceapă - 1 bucată,
morcovi - 2 bucăți,
ulei de floarea soarelui - 80 ml,
sare și piper după gust,
cârnați - 300 grame,
conservă de porumb - 150 grame,
pastă de roșii - 20 grame,
condimente pentru pilaf - 15 grame.
Se curăță ceapa și morcovii, care apoi se taie cubulețe mici. Se încinge o tigaie cu ulei și se prăjesc legumele tocate timp de 5-7 minute.
Aperitiv picant de vinete. Cum se face cea mai delicioasă rețetă a toamnei
Spălați orezul, adăugați-l în tigaie și condimentați-l cu sare și piper. Se diluează 600 ml apă cu pasta de roșii și se toarnă peste orez. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mic, sub capacul pus, timp de 15 minute.
Maioneză de avocado, o variantă cremoasă, nutritivă și ușor de făcut acasă
Tăiați cârnații în felii. Adăugați feliile cârnați și porumb în tigaia cu orez. Condimentați pilaful, amestecați și gătiți încă 15 minute. Poftă bună!
-------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News