Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petrecere de logodnă întreruptă de Poliția Constanța. Amenzi de peste 8.000 de lei
WhatsApp
Polițiștii din Constanța au întrerupt, sâmbătă, o petrecere de logodnă care se desfășura în locuinţa unui bărbat în vârstă de 30 de ani. Au aflat de petrecere pentru că muzica era dată prea tare.
masina_politiei_ambulanta

Polițiștii din Cumpăna s-au sesizat din oficiu că într-o locuință din comuna Cumpăna este în desfășurare un eveniment privat, prin care se tulbură ordinea și liniștea publică prin muzica dată prea tare.

Polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre o petrecere de logodnă la locuinţa unui bărbat, de 30 de ani, acesta fiind sancţionat contravențional, în calitate de organizator al evenimentului, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, alte opt persoane, care se aflau în curtea locuinței, au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 8.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat.

O altă intervenție a fost în municipiul Constanța, unde polițiștii au găsit mai multe persoane în timp ce consumau băuturi alcoolice și jucau jocuri de societate într-un restaurant.

Administratorul restaurantului a primit o amendă de 5.000 de lei, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel