Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pete galbene de calcar în toaletă? Toate gospodinele au în casă cel mai bun remediu, dar foarte puține îl știu
WhatsApp
Menținerea unei toalete curate și frumos mirositoare este uneori o provocare. 
Pete galbene de calcar în toaletă. Toate gospodinele au în casă cel mai bun remediu. Sursa foto: freepik.com

Din păcate, în toaletă există germeni, bacterii și mirosuri urâte. Unul dintre cele mai enervante lucruri este să găsești toaleta îngălbenită de calcar. Din păcate, dacă este acoperită cu pete galbene, chiar și cea mai curată toaletă arată murdară. Dacă nu știți cum să remediați acest lucru, astăzi vă vom spune cum.

Ați folosit întotdeauna înălbitor pentru a albi toaleta, dar nu sunteți mulțumiți de rezultat? Pe lângă faptul că este un produs foarte agresiv, înălbitorul este o substanță dăunătoare. De asemenea, mirosul său poate fi foarte enervant.

Cum se albește o toaletă îngălbenită? Acest truc îndepărtează depunerile de calcar și parfumează baia

Astăzi, însă, vă vom sugera un truc care vă va permite să aveți o toaletă albă, curată și parfumată pentru o lungă perioadă de timp, cheltuind foarte puțini bani. Este un remediu foarte ieftin și la care probabil nu v-ați gândit niciodată. Odată ce veți descoperi această metodă, suntem siguri că nu vă veți mai putea descurca fără ea. 

Petele galbene și depunerile de calcar din toaletă sunt greu de îndepărtat. Acest truc vechi este suficient pentru un rezultat excelent. Apa care curge de fiecare dată când spălați toaleta este principala cauză a petelor galbene.

Calcarul prezent în apă se așează pe suprafețe și lasă încrustații gălbui îngrozitoare. Acest lucru nu se întâmplă doar în toaletă, ci și pe alte obiecte sanitare, cum ar fi chiuvetele și căzile. Din fericire, cu această soluție gratuită puteți avea din nou o toaletă cu adevărat curată și fără miros urât.

Spune adio petelor de transpirație de pe hainele albe. Prepară cea mai bună pastă de albire

Cu siguranță, ai în cămară peroxid de hidrogen. Acest produs, folosit pentru dezinfectarea rănilor, este eficient și pentru dezinfectarea și albirea suprafețelor și țesăturilor. Acesta este primul produs pe care îl veți folosi și veți avea nevoie de 50 de mililitri.

Al doilea este lămâia. Stoarceți sucul într-un recipient și adăugați-l în peroxidul de hidrogen. Lămâia, fiind acidă, este un ingredient formidabil pentru combaterea calcarului.

În cele din urmă, veți folosi 40 de grame de amidon de porumb. Dacă îl folosești în general în bucătărie pentru a prepara produse dulci și sărate, trebuie să știi că este foarte eficient și împotriva petelor.

Mobilierul din plastic de grădină va fi ca nou: șase moduri de albire și îndepărtare a petelor

După ce veți combina cele trei ingrediente, amestecați-le bine până veți obține un amestec cremos. Aplicați o cantitate generoasă pe burete și frecați cu putere petele galbene de pe toaletă. După câteva secunde veți vedea petele devin din ce în ce mai pale, până când dispar complet.

Dacă incrustațiile sunt foarte încăpățânate, repetați procedura și rezultatul nu va întârzia să apară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel