Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pește prăjit în sos de roșii, un preparat gustos și sănătos
WhatsApp
Peștele în sos de roșii este o mâncare ușor de preparat din produsele disponibile. Atât peștele de apă dulce, cât și peștele de mare alb sunt potriviți pentru această rețetă.
Pește prăjit în sos de roșii, un preparat gustos și sănătos. Sursa foto: freepik.com

Prăjește peștele până devine crocant pentru a păstra suculența cărnii. Înainte de gătit, usucă peștele curățat cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Acest lucru va ajuta la obținerea unei cruste crocante în timpul prăjirii.

Pentru sos, poți folosi roșii proaspete sau pastă de roșii. Adaugă condimentele și ierburile preferate pentru a sublinia gustul peștelui.

Ingrediente

 

peşte - 600 grame,

făină - 3 linguri.

sare, piper după gust,

ulei de floarea soarelui după gust,

ceapă galbenă -  1 bucată,

pasta de tomate 1 lingură

frunză de dafin - 2 bucăți.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Amestecă făina cu jumătate de linguriță de sare. Trece peștele prin făină. Încinge uleiul într-o tigaie și prăjește peștele pe ambele părți. Peștele prăjit se pune pe un prosop de hârtie.

Brioșe rafinate din dovlecei și lămâie. Prepară un desert simplu și ușor în câteva minute

Ceapa de toacă și se călește în 2-3 linguri de ulei  până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper și se mai gătește un minut. Adaugă pasta de roșii, foile de dafin și gătește timp de 2 minute.

Adaugă apă fierbinte și gătește sosul timp de 5 minute. Sosul gata se toarnă peste peștele prăjit. Poftă bună!

 

Vezi și: Paste bolognese cu soia - un preparat de post care înlocuiește perfect gustul cărnii

 

Paste bolognese cu soia, un preparat extrem de gustos de post. Sosul se îmbină atât de bine cu soia, încât nici nu vei simți că nu sunt cu carne.

Soia este un aliment foarte important și plină de proteine și de alți nutrienți esențiali. Este ușor de gătit și are caracteristica unică de a se îmbiba cu o multitudine de arome în timpul gătitului. Ca atare, este un ingredient bun care poate fi folosit în toate bucătăriile.

Într-o lume vegetariană, soia deține locul de cinste. Considerată a fi înlocuitorul perfect al cărnii, soia este plină de putere, cu proteine și alți nutrienți esențiali.

 

Ce face ca soia să fie atât de super | Beneficii

 

1. Scăzută în grăsimi: Soia are un conținut scăzut de grăsimi, fără colesterol și este o sursă excelentă de fibre, ceea ce o face ușor de digerat.

2. Acizi grași Omega-3: Conține grăsimi esențiale omega-3 care ajută la menținerea unei inimi sănătoase. Acizii grași Omega-3 sunt, de asemenea, esențiali în încetinirea îmbătrânirii, combaterea riscurilor de cancer, demență, Alzheimer și diabet.

3. Minerale: Oferă organismului nostru toate elementele și mineralele esențiale, inclusiv calciu, fier, magneziu, proteine și seleniu.

4. Boli: Soia este bogată în izoflavone, care ajută la reducerea riscului diferitelor tipuri de cancer, a bolilor de inimă și a osteoporozei.

5. Proteine: Soia este singurul aliment vegetarian cunoscut pentru faptul că oferă proteine complete, ceea ce înseamnă că conține toți cei opt aminoacizi esențiali.

Citește continuarea AICI.

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 

   - https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 

 - https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel