Gătit după această rețetă, peștele va fi moale, iar sosul de smântână-ceapă îi conferă rafinament. Ca și garnitură pentru peștele în sos de smântână și ceapă poți servi orez fiert.
Ingrediente:
pește alb file - 4 bucăți,
smântână - 200 grame,
ceapă - 2 bucăți,
sare și piper după gust,
condimente pentru pește după gust,
ulei de floarea soarelui - 30 grame,
cașcaval - 80 grame.
Spală și usucă fileurile de pește. Tapetează o tavă de copt cu pergament, unge-o cu ulei și pune fileurile de pește. Condimentează-le cu sare și piper.
Pască fără aluat, rețeta simplă. Uită de frământare și bucură-te de un deliciu la masa de Paște!
Ceapa curățată se taie rondele. Combină smântâna, ceapa și condimentele pentru pește și amestecă.
Cum să faci unt de casă cu smântână foarte cremos. Rețeta simplă dintr-un singur ingredient
Întinde sosul de smântână-ceapă peste fileurile de pește. Coace fileurile de pește timp de 30 de minute la o temperatură de 180°C.
La final, pune peste fiecare bucată de pește câte puțin cașcaval și mai coace încă 10 minute până se formează o crustă roșie.
Peștele în sos de smântână și ceapă se servește fierbinte cu o garnitură de orez fiert. Poftă bună!
-----------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News