Toată lumea știe că pastele și baconul merg bine împreună, dar se dovedește că dacă adăugați piersici și brânză gorgonzola în amestec, felul de mâncare va deveni nu doar gustos, ci și foarte rafinat și neobișnuit.
Ingrediente:
paste - 300-400 grame,
ulei de măsline extravirgin - 1 lingură,
bacon - 200 grame,
ceapă - 2 bucăți,
piersici - 2 bucăți,
brânză gorgonzola - 70 grame,
cimbru proaspăt - 2 linguri.
Tăiați baconul. Tocați mărunt ceapa. Piersicile se taie în felii subțiri. Se sfărâmă gorgonzola.
Gătiți pastele într-o oală mare cu apă clocotită și cu sare până când sunt fierte: de la 8 până la 10 minute. Scurgeți pastele și amestecați-le cu ulei de măsline.
Orez picant cu sparanghel și roșii: un prânz fabulos de bun în stil persan
Într-o tigaie mare, gătiți baconul până devine crocant, 5 până la 6 minute. Scoateți baconul din tigaie și căliți ceapa în grăsimea rămasă până când se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Brioșe cu morcovi, gata în trei pași simpli. Sunt dulci și fără zahăr!
Adăugați felii de piersici și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Adăugați pastele și baconul înapoi în tigaie și amestecați.
Cartofi prăjiți cu sos de soia, în stil coreean: o rețetă gustoasă pentru serile confortabile
Adăugați gorgonzola și amestecați până se omogenizează. Pastele gata se ornează cu cimbru. Poftă bună!
-----------------------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News