Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Paşcu: "Tovarăşul de matrapazlâcuri al cetăţeanului Dragnea are dreptate. În acea seară Dragnea ar fi făcut anunţul"
WhatsApp
Dacă PSD câștiga alegerile europarlamentare, în seara respectivă Liviu Dragnea plănuia să își anunțe candidatura la prezidențiale, spune Ioan Mircea Pașcu, fost europarlamentar PSD și ministru al Apărării în Guvernul Adrian Năstase.

„Deși nu îmi place sa admit, de data asta, tovarășul de matrapazlâcuri al cetățeanului Dragnea are dreptate: dacă PSD câștiga alegerile europarlamentare, în seara respectivă cetățeanul Dragnea plănuia să își anunțe candidatura la prezidențiale (o candidatura la fel de falsă ca și a Dăncilei, care s-a grăbit să-i ia locul imediat după arestare). Cum victoria anticipata de PSD (conducerea era atât de sigura pe ea, încât nici nu s-a mai obosit sa organizeze, cum făcuse la toate alegerile de pana atunci, o numărătoare paralela) s-a transformat in înfrângere certa, utilitatea politica a cetățeanului Dragnea a ajuns brusc la zero, drept pentru care a și fost rapid îndepărtat de pe tabla de joc”, afirmă Ioan Mircea Pașcu.

El îl contrazice pe fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu.

„Cu ce nu sunt însă de acord din 'zicerile' unuia ca Ștefănescu, este că vina pentru pierderea alegerilor ar aparține 'electoratului nerecunoscător', în niciun caz prostiilor cât carul făcute de el și cetățeanul Dragnea, inclusiv în alcătuirea listei. Și ca sa exemplific, o să dau un singur caz, cel al domnului Terhes, bine cunoscut încă înainte de alegeri în tot nord-vestul României, unde a candidat din partea PSD, pentru sprijinul, inclusiv juridic, acordat din SUA luptei greco-catolice pentru recuperarea bisericilor ortodoxe (procese peste procese, asistență juridică etc). După ce ca rezultatul înregistrat de PSD in regiunea de nord-vest a fost dezamăgitor de mic, după numai câteva luni, dl europarlamentar Terhes a și părăsit delegația PSD și grupul Socialiștilor și Democratilor din Parlamentul European, pentru a trece la ... grupul Popular, motivând ca el a ajuns pe lista PSD din partea țărăniștilor, membrii ai partidului popular european, un 'târg' nășit pe ascuns de Stefanescu și girat cu ambele mâini de cetățeanul Dragnea! Iar pentru prostii ca acestea, in mintea unuia ca Ștefănescu, vinovat este acum ... 'electoratul nerecunoscător'!? Nu, v-ați săpat singuri groapa”, conchide Pașcu.

Ioan Mircea Pașcu a fost ministru al Apărării și europarlamentar PSD.

La alegerile prezidențiale din 2019 candidatul PSD a fost Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel