Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pască în trei culori, fără aluat. O delicatesă specială pe care trebuie să o ai pe masă de Sărbători
WhatsApp
Pasca în trei culori, fără aluat, este un deliciu ce nu ar trebui să lipsească de pe masă la aceste Sărbători. Este simplă, se prepară repede și vei da pe spate musafirii. 
Pască în trei culori, fără aluat. O delicatesă specială pe care trebuie să o ai pe masă de Sărbători

Ingrediente:

Stratul 1:

1 kg brânză de vaci

300 g zahăr

4 ouă

150 g stafide

2 linguri făină

3 linguri griş

1 linguriţă bicarbonat

Stratul 2:

800 g smântână

5 gălbenuşuri

200 g zahăr

3 plicuri zahăr vanilat

2 linguri griş

2 linguri făină

2 linguri cacao

Stratul 3: 

5 albuşuri

10 linguri zahăr

5 linguri de nucă de cocos

5 linguri nucă

Vezi și: Horoscop de Paște... în bucătărie. Rețetele preferate ale zodiilor: Pentru Fecioare, combinația de miel cu caise este divină

 

Pască în trei culori, fără aluat - Mod de preparare

 

Brânza de vaci se va fărma cu o furculiță să ajungă fină și o amestecăm cu stafidele. Ouăle le batem cu zahărul, punem făina, grișul și bicarbonatul pe care îl vom stinge în prealabil cu oțet. 

Continuăm cu stratul 2. Începem prin a bate gălbenușurile cu zahărul, punem făina, grișul, zahărul vanilat și cacao. Această compoziție o încorporezi în smântână.

Continuăm cu stratul 3. Bateți albușurile spumă, puneți zahărul și bateți în continuare. Adăugați nuca de cocos și miezul de nucă. 

O tavă o ungeți cu puțin unt și tapetați cu pesmet. Turnați stratul 1, apoi stratul 2 și băgați la cuptor o oră. Când pasca este aproape gata turnați stratul 3 și mai puneți la cuptor încă 10 minute. 

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel