Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Partidul Diaspora Română NU participă la protestul din 10 august: „Nu dorim să fim părtași la manipulările actualilor politicieni!”
WhatsApp
Președintele Partidului Diaspora Română (PDR), Constantin Manoliu, a anunțat faptul că partidul pe care îl conduce se disociază de anunțatul miting din 10 august de la București.

Potrivit lui Constantin Manoliu, PDR se disociază de acest protest întrucât nu dorește să facă parte „la manipulările actualilor politicieni” și pentru că „inflamarea tragediilor oamenilor este mai periculoasă decât tragedia în sine”.

„PDR se disociază de anunțatul miting din 10 august 2019 de la București, deoarece nu dorim să fim părtași la manipulările actualilor politicieni și ai comandanților acestora. Am văzut violențele și efectele acțiunilor `pașnicilor manifestanți` la ultimul așa-zis miting al diasporei și nu dorim în niciun fel să fim asociați cu ei în aceste vremuri în care minciuna și manipularea vor să ia iar prin violență frâiele puterii. Inflamarea țării prin exploatarea tragediilor oamenilor este mai periculoasă decât tragedia în sine”, transmite Constantin Manoliu. 

Totodată, liderul PDR spune că România are nevoie în acest moment de o politică națională ce trebuie să pună pe primul loc interesul poporului român și suveranitatea țării.

„PDR crede că singura politică de care are nevoie România în acest moment este o politică națională, care să pună pe prim plan interesul întregului popor român și suveranitatea țării. România dispare sub ochii noștri și dacă oamenii de bun simț vor continua să aștepte să facă alții ce trebuie făcut, vom pieri o dată cu țara”, a mai precizat președintele PDR.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel