Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Papa Francisc, în România. SCHIMBARE de PROGRAM pentru a doua zi a vizitei. ULTIMĂ ORĂ
WhatsApp
Comitetul Interminiserial pentru Securitate “Vizita Papa Francisc” a anunţat, vineri seară, că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, aeronava care îl va transporta pe Sanctitatea Sa Papa Francisc va ateriza, sâmbătă, la Târgu Mureş, nu în judeţul Bacău, cum era anunţat iniţial. 

Comitetul Interminiserial pentru „Securitate Vizita Papa Francisc” a analizat condiţiile meteo şi a decis ca, sâmbătă, aeronava care îl va transporta pe Sanctitatea Sa să aterizeze la Targu Mureş, nu în judeţul Bacău, cum era anunţat iniţial, informează News.ro.

„Schimbarea traseului nu afectează programul iniţial al Papei Francisc care va ajunge la Sumuleu Ciuc si la Iasi la orele anuntate”, a transmis Comitetul Interminiserial pentru Securitate „Vizita Papa Francisc”.

Sâmbătă, Papa Francisc va oficia Sfânta Liturghie la Sanctuarul marian din Şumuleu-Ciuc, Miercurea Ciuc şi apoi va merge la Iaşi unde va vizita Catedrala „Sfânta Maria Regină" şi va avea o întâlnire cu tinerii şi cu familiile, la Palatul Culturii din Iaşi.

Duminică, Papa Francisc la merge la Blaj, iar în jurul orei 17.30 va pleca de la Sibiu către Roma.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel