Timp de pregătire: 5 minute
Timp de gătit: 10 minute
Porţii: 1
Dificultate: Ușor
2 linguri migdale feliate
2 felii de pâine cu maia
2 linguri de ciocolată-alune tartinabilă
1 lingură de cremă de bezea
4 căpșuni, tăiate felii
2 linguri de unt sărat topit
1 linguriță zahăr pudră
1. Prăjește migdalele într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc, de la 2 până la 3 minute.
2. Întindeți o felie de pâine cu maia cu un strat gros de ciocolată cu alune. Întindeți cealaltă felie de pâine cu crema de bezea. Puneți căpșunile pe untul de ciocolată şi alune și deasupra presăraţi migdale. Apoi așezați cealaltă felie de pâine deasupra, cu crema de bezea în jos. Apăsați cele două felii împreună.
3. Ungeți o parte a sandvișului cu unt și puneți-o pe o plită sau într-o tigaie încinsă, ori într-un aparat de sandvişuri. Ungeți cealaltă parte, închideți capacul și gătiți până când sandwich-ul este prăjit și încălzit.
4. Se presară cu zahăr pudră, se taie în două și se servește!
Poftă bună!
Idei de mic dejun: Ouă ochiuri perfecte, ca în revistă. Trucul simplu folosit de bucătari
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News