Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olguța Vasilescu, replică DURĂ pentru Klaus Iohannis. " Să se uite în oglindă"
WhatsApp
Fostul Ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu îi răspunde președintelului României printr-o postare pe facebook. Aceasta i-a sugerat să se uite în oglindă pentru a vedea „cum arată un om cu 40 de dosare penale”.

Acesta îl acuză pe Klaus Iohannis că minte când afirmă că PSD a început să modifice legile justiției ca să își scape corupții imediat după câștigarea alegerilor. 

"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justiție, ca sa ii scape pe corupți. Fals! Prima ordonanța de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postata mai jos. Aceasta prevedea creșterea pensiilor, a salariilor, a burselor studențești, transport gratuit pe CFR pentru studenți și alte măsuri de protecție socială."

Lia Olguța Vasilescu a spus că președintele României ar trebui să se uite în oglindă și apoi să facă astfel de afirmații. 

"Ne-am concentrat pe problemele cetățeanului încă de la începutul guvernării. In ceea ce privește corupții, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale și care a luat case prin fraudă dovedită de Instanțe judecătorești.", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel