Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Pellea, mesaj cutremurător: "Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Cadavrul României e sfâșiat de hiene hulpave"
WhatsApp
Într-un mesaj viral pe Facebook, actrița Oana Pellea își exprimă dezamăgirea cu privire la modul în care guvernanții gestionează crizele majore prin care trece în acest moment România. "Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă", spune Oana Pellea. 

Oana Pellea mărturisește, într-un mesaj postat pe contul de Facebook, că "s-a săturat să vadă oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată".

"Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România.

Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.

Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…

Oana Pellea, mesaj cutremurător: "Cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave"

 

Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară.

M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată.

Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât.

Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust. Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți.

Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță.

Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave", este mesajul postat de Oana Pellea pe Facebook.

Negocierile dintre partide, blocate la numele premierului

 

Mesajul Oanei Pellea vine în contextul în care PNL, PSD și UDMR negociază de zile întregi fără succes formarea unui guvern. În această seară, Kelemen Hunor a anunțat ca negocierile sunt blocate la numele premierului.

Nu am progresat deloc în privința persoanei premierului, anunță, marți, liderul UDR, Kelemen Hunor. El afirmă că un Guvern poate fi stabil numai dacă premierul este și președintele partidului, iar liderii celorlalte două partide să fie vicepremieri. „Suntem în competiție cu timpul”, punctează el. 

"Nu am progresat deloc în privința persoanei premierului. Considerăm că soluția desemnării prin rotație este o opțiune viabilă, dar și celelalte două partide trebuie să fie de acord și să convină care anume va da primul premier. Subliniez, totodată, că un Guvern poate fi stabil și previzibil numai dacă premierul este și președintele partidului, dar și ceilalți doi președinți de partid ai coaliției trebuie să fie membri în Guvern, în calitate de viceprim-miniștri”, scrie pe Facebook Kelemen Hunor.

Liderul UDMR menționează că le-a spus și colegilor din PNL și PSD: „acum suntem în competiție cu timpul”.

„Este nevoie urgentă de rectificare bugetară, bugetul pe anul viitor trebuie prezentat în Parlament, dar pentru aceasta este esențial ca țara să aibă un Guvern cu drepturi depline”, adaugă Kelemen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel